Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Accesorii - Eglo

Vendor 6
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate

Descrierea categoriei

Toate tipurile de accesorii pentru iluminat inteligent

Este posibil să pierdeți telecomanda prin casă și să nu o mai găsiți. În acest caz, veți aprecia categoria noastră cu accesorii pentru iluminat inteligent EGLO Connect. Nu veți găsi doar telecomenzi EGLO Connect, ci și senzori de mișcare EGLO Connect sau prize inteligente Connect plug.

Un senzor de mișcare pentru exterior EGLO Connect se poate monta la căile de acces în locuință astfel încât lumina să se aprindă doar în momentul în care senzorul se declanșează.

Există o mulțime de accesorii pentru iluminatul inteligent Eglo care vor face din corpurile de iluminat din casa dumneavoastră corpuri de iluminat moderne actualizate cu ultimele tehnologii din industrie. Aceste accesorii pentru corpurile de iluminat inteligent se montează foarte ușor și au funcții foarte practice.

Accesorii pentru iluminat inteligent la reducere

Dacă sunteți în căutare de accesorii iluminat inteligent EGLO Connect ieftine atunci pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i