Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Accesorii inteligente - Steinel

Vendor 6
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Gama de accesorii inteligente pentru locuințe vă va fi foarte utilă dacă utilizați iluminat inteligent în casa dumneavoastră și doriți să completați sau să înlocuiți o parte din corpurile de iluminat. Printre produse veți găsi senzori de mișcare inteligenți, dispozitive de conectare sau chiar o telecomandă pentru iluminatul dumneavoastră.

În zilele noastre ideea de casă inteligentă este din ce în ce mai întâlnit printre oameni care doresc să-și construiască o casă. În acest caz accesoriile pentru casă inteligentă sunt foarte importante.  Un detector pentru baie este esențial pentru a nu a avea probleme cu inundațiile,  o priză inteligentă poate fi controlată și de pe telefon, iar un întrerupător inteligent oferă posibilitatea de a regla intensitatea luminii.

Accesoriile de iluminat inteligent sunt și ele indispensabile, fie că vorbim de accesorii pentru benzile led sau pentru lustre.

Telecomanda pentru corpurile de iluminat este foarte utilă deoarece oferă posibilitatea de a controla corpurile de iluminat de la distanță, de oriunde din locuință.

Nu există o casă inteligentă fără un termostat inteligent care oferă posibilitate de a regla căldura din casă de pe telefon sau fără un senzor inteligent pentru ușă care vă arată pe telefon dacă ușa este închisă sau deschisă.

Până și un prelungitor inteligent este de mare folos deoarece are multe funcții utile în comparație cu cel normal.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i