Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

ANSMANN

Vendor 5
  • Cele mai vândute

Descrierea categoriei

Firma germană ANSMANN produce baterii și accesorii pentru acestea încă din anul 1991. De la înființare a devenit lider mondial de piața și aceasta nu doar datorită produselor de calitate dar și datorită celor mai inovatoare tehnologii pe care le folosește. Firma respectă norme ecologice stricte și a câștigat numeroase premii și brevete pentru know-how-ul său.

Filosofia companiei este de a crea produsul ideal la prețul corect, folosind cele mai noi tehnologii.

Tipuri de baterii Ansmann

Baterii Ansmann sunt produsul principal pe care îl vinde compania, astfel încât a reușit să pună la dispoziția clienților toate tipurile de baterii. Pe lângă baterile arhicunoscute cum ar fi bateriile AA Ansmann sau bateriile AAA Ansmann compania se mândrește și cu construirea anumitor baterii speciale Ansmann cum ar fi bateriile CR123A și bateriile A23/LR23/LRV08.

În acest moment din ce în ce mai multe persoane utilizează baterii reîncărcabile astfel încât compania pune la dispoziția clienților atât baterii reîncărcabile Ansmann cât și încărcătoare pentru baterii Ansmann.

Baterii Ansmann la reducere

Dacă sunteți în căutarea unui set de baterii Ansmann pe site-ul nostru îl veți găsi la promoție.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i