Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Philips Hue – sistem de iluminare inteligent și telecomandat

S-ar putea să vă intereseze
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

Țineți pasul cu progresele tehnologice cu produsele Philips Hue.

Introducem Philips Hue, tehnologia de iluminare LED conectată prin controlul intuitiv al corpurilor noastre de iluminat de interior. Revoluția constă în combinația perfectă de becuri, corpuri de iluminat, accesorii, control fără fir și aplicații inteligente. Toate acestea vă stau la îndemână de pe telefon sau de pe tabletă.


Hue înseamnă un sistem de iluminare LED modern și inteligent și elemente de control. Acesta permite controlarea tuturor corpurilor de iluminat de pe un singur dispozitiv sau cu ajutorul întrerupătoarelor inteligente fără fir. Se poate alege dintre becuri unicolore cu luminozitate reglabilă, becuri cu funcție de schimbare a temperaturii de culoare, becuri RGB sau benzi LED cu 16 milioane de culori. Nu putem uita nici de lămpi, surse de lumină și accesorii sub formă de telecomenzi și senzori. Mulțumită aplicației intuitive și clare pentru telefoane și tablete, vă bucurați de o gamă nelimitată de scheme de iluminare, funcții și opțiuni pentru iluminatul casnic.

Tipul de lumină contează


Înainte de a vorbi despre alegerea unui produs, vom menționa pe scurt un element important, și anume alegerea tipului de lumină potrivit. Alb, ambianță albă și ambianță albă și colorată. Sună complicat, dar nu este. Vorbim despre tipurile de lumini, iar următoarele rânduri vor lămuri totul.


Alb (cu opțiune de reglare a luminozității): lumină albă delicată. Este setată la un alb cald plăcut și oferă posibilitatea reglării imediate a luminozității de la distanță.


Ambianță albă (cu opțiune de reglare a luminozității și de modificare a temperaturii de culoare albă): de la alb cald la alb rece. Oferă 50.000 de nuanțe de alb la atingerea unui buton.


Ambianță albă și colorată (cu opțiune de reglare a luminozității, de modificare a temperaturii de culoare albă și de alegere din peste 16 milioane de culori): lumină albă și colorată. Va însufleți locuința cu milioane de culori. Un spectru larg de culori va ajuta la crearea unei atmosfere minunate. Indiferent că este vorba de o seară romantică sau de o zi de naștere, se poate alege iluminatul potrivit pentru momentele prețioase.


Pornim! Setul de pornire este o alegere clară

Dacă v-am convins să cumpărați Hue în paragrafele anterioare, poate că vă întrebați cum să începeți. Pentru început, recomandăm cumpărarea unuia dintre seturile de pornire. Acestea cuprind dispozitivul de control Hue Bridge și două sau mai multe surse de lumină. Sunt, de asemenea, avantajoase și nu va trebui să vă îngrijorați când vine vorba de conectarea și asocierea tuturor componentelor. Promitem că va fi simplu pentru toată lumea.


Aveți deja un set de pornire acasă? Trebuie doar să îl scoateți din ambalaj, să înșurubați becul într-o lampă sau o lustră și să porniți lumina cu un întrerupător. Dacă setul conține dispozitivul Hue Bridge, conectați-l la rețeaua Wi-Fi, iar apoi instalați pe telefon sau pe tabletă aplicația Philips Hue din App Store sau Google Play. Deschideți-o și conectați-o la Bridge. Acest dispozitiv este inteligent, astfel că va găsi automat toate corpurile de iluminat din locuință. Iar jocul începe! Puteți adăuga treptat corpuri de iluminat. Dispozitivul Bridge poate gestiona concomitent până la cincizeci de corpuri de iluminat.


Dacă nu sunteți o fire tehnică, nu vă îngrijorați. Aplicația este simplă și vă va ghida prin întreg procesul și vă va oferi sfaturi. Iar atunci când nu aveți un telefon mobil sau o tabletă la îndemână, puteți, de asemenea, controla corpurile de iluminat cu ajutorul calculatorului prin intermediul adresei meethue.com.


Configurarea este efectuată, însă care set de pornire ar trebui ales? Cu câteva paragrafe în urmă, am explicat diferențele dintre cele trei tipuri de lumini. Și acesta este cel mai important indicator atunci când alegeți setul de pornire potrivit. Nu uitați să alegeți baza potrivită. Accesoriile sunt o chestiune de la sine înțeleasă a fiecărui set de pornire.


Produse oriunde vă uitați


O completare subtilă la un film romantic cu un vin bun sau un ajutor binevenit în plimbarea de noapte spre frigider. Exact acestea și alte activități reprezintă un motiv fără echivoc pentru a cumpăra benzi luminoase Hue Lightstrip. Nici măcar nu trebuie să menționăm că puteți utiliza și dispozitivul inteligent Hue Bridge cu aceste corpuri de iluminat. Locul acestor articole nu este doar în locuință, ci și în exterior. Lightstrip va face ca grădina să iasă în evidență chiar și în nopțile întunecate.


Iar acum cel mai important lucru – alegerea corpului de iluminat. Perla tehnologică Philips Hue oferă multe tipuri de corpuri de iluminat de interior și de exterior. De la lămpi de masă, aplice, spoturi sau plafoniere, până la lampadare, pendule și plafoniere încastrate. Aveți încredere în noi – cu aceste corpuri de iluminat vă veți înfrumuseța locuința și o veți transforma într-una inteligentă.


Este frig afară, v-ați întins în pat, sunteți pe cale să adormiți și deodată observați că ați lăsat lumina din curte aprinsă? Dacă aveți corpuri de iluminat de exterior Philips Hue, atunci nu e nicio problemă. Pur și simplu opriți-le sau reduceți intensitatea luminii prin intermediul telefonului în timp ce stați în patul cald. Corpurile de iluminat de exterior sunt disponibile într-o versiune de tensiune standard, pe care o conectați la rețeaua de acasă sau într-o variantă de joasă tensiune. Le puteți conecta oriunde. Chiar și afară.


Următoarele articole pot părea mai puțin importante, dar sunt deseori foarte necesare. Aruncați o privire peste accesoriile Hue, printre care se numără cabluri de extensie, întrerupătoare, surse de alimentare și senzori. Dintre toate acestea, menționăm întrerupătorul cu variator de tensiune (V2), cu care veți avea control total asupra luminii din locuință. Acesta poate fi montat cu ușurință pe perete cu banda adezivă inclusă în ambalaj. În plus, poate fi utilizat și ca telecomanda. Ne va face mai leneși? Deloc. Pur și simplu ne va îmbunătăți viața. Foarte util este și senzorul de mișcare. Este de ajuns să treceți pe lângă acest accesoriu, iar lumina se va porni auomat. Acest produs se potrivește oriunde în locuință. Mai avem, de asemenea, de menționat un alt produs. Priza inteligentă va transforma orice corp de iluminat obișnuit (chiar și cele fără becuri Hue) într-unul inteligent. Controlați-le confortabil cu aplicația Hue sau cu vocea.


Cum se conectează sistemul Hue? Nimic nu poate fi mai simplu


Trebuie să urmați doar patru pași pentru a conecta sistemul Hue în locuință în modul în care doriți.


1) Cumpărați produsele Hue pe care le doriți.


2) Porniți-vă sursele de lumină. Indiferent că este vorba de becurile din corpurile de iluminat originale sau de corpuri de luminat Philips Hue, conectați-le pur și simplu la priză și porniți-le.


3) Dacă aveți dispozitivul Bridge, conectați-l la rețeaua Wi-Fi.


4) Instalați aplicația Philips Hue. Este disponibilă în App Store sau în Google Play, în funcție de tipul de telefon. Aplicația are două versiuni. Prima este versiunea standard, care funcționează într-un sistem de surse de lumină cu dispozitivul Bridge. A doua este Hue Bluetooth, pe care o puteți descărca dacă doriți să controlați luminile doar cu această tehnologie.

Bridge sau Bluetooth? Amândouă funcționează bine


Indiferent dacă alegeți Bluetooth sau Bridge pentru conectare, ambele opțiuni sunt lipsite de griji. Dacă începeți cu Bluetooth, puteți trece mai târziu la Bridge, care este și mai sofisticat.


Care sunt diferențele de bază între aceste două opțiuni de conectare?


Cu Bluetooth puteți conecta până la 10 surse de lumină, dar cu Bridge puteți conecta până la 50 de surse de lumină. Bridge funcționează în întreaga locuință, Bluetooth doar într-o cameră. Cu Bridge, produsele pot fi controlate din exteriorul locuinței sau pot fi sincronizate cu jocuri video, filme sau muzică. Cu ambele sisteme vă bucurați de control vocal, reglarea luminozității fără instalare sau setarea de temporizatoare.

Veți fi mereu la modă cu actualizările


Aplicația Philips Hue a avut parte recent de îmbunătățiri semnificative și, în plus față de aspectul frumos, oferă și o multitudine de funcții utile noi. Și o va face la fel și în viitor. Aplicația este actualizată periodic, astfel că este îmbunătățită constant cu opțiuni noi, iar funcțiile existente sunt extinse. Cu ajutorul aplicației puteți personaliza toate setările. Posibilitățile sunt aproape infinite și este și o reală plăcere.


Philips Hue nu duce lipsă de compatibilitate


Hue funcționează nu doar cu propriile produse, ci funcționează perfect și cu un număr de alte platforme, asistenți virtuali și accesorii, iar împreună formează o locuință inteligentă.


Funcționează la unison cu aplicația Apple HomeKit. Această conexiune vă va permite să controlați toate luminile din casă prin intermediul vocii. Serios. Nici măcar nu trebuie să țineți în mână telefonul sau tableta. Trebuie doar să apelați la Siri pentru ajutor. Și aceasta nu e tot. Puteți controla Hue direct prin iOS. Pur și simplu creați un ecosistem perfect de locuință inteligentă, conectat la alte dispozitive.


Dar dacă nu dețineți un iPhone sau un iPad? Nu contează deloc. Hue funcționează perfect și cu Google Assistant. Chiar și cu acest sistem, este nevoie doar de propria voce pentru a crea atmosfera perfectă în locuință.


Nu în cele din urmă, sistemul Hue poate fi, de asemenea, conectat prin IFTTT și asociat cu, de exemplu, rețelele sociale pe care le folosiți. Ați primit un mesaj de la mama pe Messenger? Luminile din camera de zi vor ilumina roșu intermitent. Este realitate, nu SF.


Mai trebuie menționate și alte motive pentru care să cumpărați Philips Hue? Există o grămadă!

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i