Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Aplice tablou impermeabile

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

O aplică tablou LED impermeabilă se folosește în special în baie pentru a ilumina oglinda. Aceasta oferă o lumină corespunzătoare pentru oglindă astfel încât vă va îmbunătății experiența de bărbierit.

Tipuri de aplice tablou LED impermeabile

Cel mai cunoscut tip de aplice tablou impermeabile moderne este aplica LED pentru baie SHINE aceasta remarcându-se prin designurile moderne. Pe de altă parte aplica tablou impermeabilă cu 6 led-uri oferă o lumină corespunzătoare chiar și în băile mai mari. Aceasta chiar dacă nu este o aplică tablou impermeabilă ieftină este apreciată la nivelul clienților datorită funcțiilor unice cum ar fi reglarea intensității luminii.

Pentru băile mai mici unde nu este nevoie de o lumină foarte puternică puteți utiliza o aplică tablou impermeabilă cu 2 leduri.

Aplicele tablou impermeabile aurii chiar dacă au o culoare mai puțin întâlnită în băile moderne este preferată de clienți care adoră opulența și lucrurile sclipitoare.

Aplicele tablou impermeabile IP65 sunt foarte rezistente la apă și la abur astfel încât pot fi montate fără nicio grijă în orice baie.

Alegeți aplicele tablou potrivite pentru locuința dumneavoastră!

Fie că sunteți în căutarea unei aplice tablou rotundă impermeabilă sau a unei aplice tablou impermeabilă pentru exterior pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i