Autentificare
Levý banner
Pravý banner
MENIU
Compara
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Aplice pentru tablouri

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Un tip special de corpuri de iluminat sunt cele destinate pentru iluminarea tablourilor sau a altor accesorii și decorațiuni dintr-o locuință. Acestea se pot folosi atât în case, firme, dar și în galerii, biblioteci etc. Aplicele pentru iluminarea tablourilor creează din spațiul unde se află tablourile sau fotografiile un spațiu luminos care atrage atenția vizitatorilor.

Pentru ca un tablou să arate spectaculos noaptea o aplică pentru tablou este cea mai potrivită. Indiferent că vorbim despre aplica pentru tablou albă sau aplica pentru tablou neagră important este să se potrivească cu designul camerei.

O aplică pentru tablou de bronz este folosită de obicei în casele mai excentrice deoarece este o aplică pentru tablou care are prețuri mai mari decât restul. La aplica pentru tablou cu led i se poate regla intensitatea lumini pentru a nu lumina prea tare și astfel să strice atmosfera din cameră. 

Probabil cel mai cunoscut tip de aplică de tablou este aplica LED de tablou BOW care este o aplică de tablou modernă în pas cu noile tehnologii de pe piață și care arată și uimitor.

Dacă vă doriți aplice de tablou ieftine pe site-ul nostru o să găsiți cele mai bune oferte.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i