0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

8 Martie - nu uitați de ziua doamnelor noastre.

Iosif

Ziua internațională a femeii este aici. Această zi care urmează să fie sărbătorită vineri, 8 martie, este desemnată special femeilor. Cum ar fi să-i dăruiți partenerei, mamei sau poate surorii dumneavoastră un corp de iluminat frumos?

Cu sigurantă fiecare dintre noi are acasă sau în familie o femeie care îi este apropiată și dragă. Pentru unii poate fi mama, iar pentru alții soția sau iubita. Oricare ar fi relația dintre voi, în această zi puteți mulțumi fiecărei femei. Cum am putea surpinde astfel femeile, fără de care viața noastră ar fi cu adevărat tristă, decât cu o floare și un cadou frumos? Nu vă vine în minte nimic ce le-ar putea bucura? Vă dăm noi un sfat. Dăruiți-leo lumină frumoasă sau o veioză.

O lampă decorativă sau o veioză vor aduce bucurie

Dacă nu sunteți foarte sigur ce fel de corp de iluminat ar putea fi folosit de cea căreia îi este dăruit, puteți alege ceva universal. Avem în vedere o lampă sau lumină care își găsește locul în orice casă. Un astfel de cadou universal poate fi  chiar una dintre aceste lămpi. Puteți face o bucurie și cu una dintre lămpile de masă, dar puteți oferi și una dintre lămpile în priză cu diferite modele de animale sau multe altele.
 
Dacă v-ați decis pentru o lampă decorativă, cu siguranță nu veți da greș. O asemenea lampă decorativă după cum sugerează și numele, poate servi ca o lumină mai mică sau element decorativ. Prin urmare, puteți amplasa lampa aproape oriunde. Majoritatea acestor lămpi sunt pe baterii. Nu trebuie să vă faceți griji că persoana care primiște cadoul nu are nici o priză liberă la care să poată conecta lumina. Este suficient să o amplasați undeva și va lumina imediat.
null                null

Lampa solară sau lampa de grădină nu va dezamăgi niciodată

Pe lângă diferitele lămpi decorative sau lămpi normale, puteți înveseli doamnele și cu alte corpuri de iluminat. La casă se potrivesc de fiecare dată diferite lămpi solare sau lămpi de grădină. Astfel de lămpi exterioare nu sunt niciodată suficiente și se potrivesc mereu. Lămpile solare pot fi amplasate aproape oriunde și cu siguranță cu acest cadou nu veți da greș. Același lucru este valabil și la alte diferite lămpi de grădină, care vor aduce și ele bucurie. Dintre lămpile de grădină, puteți alege diferite lămpi portabile, pe care le puteți amplasa pe masă, în timp ce faceți un grătar sau le puteți agăța de umbrelă. Chiar și în diferite filigorii din lemn vor arăta frumos. O altă variantă ar fi, de exemplu lampa cu petrol, care este și ea un mod universal de a alege un cadou. O astfel de lampă va aduce bucurie aproape fiecărei femei. În combinație cu o floare parfumată va încânta pe oricine.
null           null
 
Vedeți aici mai multe sfaturi pentru cadoul perfect. Asigurați-vă că obțineți cadoul potrivit la timp. Nu ar trebui să uităm de doamnele noastre tot anul, dar mai ales în această zi specială.
 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter

Copyright © 1994 – 2019 Donoci srl, Toate drepturile rezervate.