Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Cadourile sa fie la timp sub bradul de crăciun

Graba de crăciun a început chiar mai repede decât anul trecut, așa că este timpul să începem să ne gșndim la cadouri. Până ajung sub bradul de crăciun este un drum lung. Dar nu vă faceți gruji, și anul acesta o să vă comunicăm termenele magice, până când totul va ajunge în regula la dumneavoastră.

Ca să aveți siguranța că totul va decurge cum trebuie, vă recomandăm să va alegeți produsele care sunt in stoc. Pentru livrarea produselor până la Crăciun vă rugăm să folosiți următoarele servicii de transport și modalități de plată:
 
Plata prin ramburs la curier sau online cu cardul
Dacă veți folosi una dintre aceste modalități de plată la comandarea produselor cel târziu până la data de 17. 12. 2018 la ora 7:00, vă garantăm că coletul va ajunge înainte de Crăciun.

Plata prin transfer bancar
Dacă veţi folosi această modalitate de plată la comandarea produselor cel târziu până la data de 13. 12. 2018 ora 23:59, vă garantăm că coletul va ajunge înainte de Crăciun. 
 
Pe lângă garanția de dinainte de crăciun, vă oferim posibilitatea returnării cadoului până la data de 31.01.2019 (mai multe informații despre promoție, puteți găsi aici). Nu tot timpul nimerim cadourile potrivite și în cazul în care se ajunge la aceasta situație neplacută, puteți returna produsele (nefolosite, în cutiile originale).
 
Vă dorim un Crăciun fericit și generos.
 
 

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL