0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Inspirație de Valentine's

Iosif

Crăciunul a trecut deja și în fața noastră este o altă sărbătoare frumoasă. Este vorba de Valentine's day - sărbătoarea celor îndrăgostiți. Aveți deja un cadou pentru iubitul dvs.?

O sărbătorim în fiecare an și cu singuranță vă puneți întrebarea, cu ce îl veți surprinde pe cel drag. Doamnele se bucură adesea de bijuterii și parfumuri. Dar de cele mai multe ori puneți mâna pe același lucru în fiecare an. Cum ar fi să faceți o schimbare anul acesta și să-i oferiți iubitei sau iubitului o lampă frumoasă și plăcută.

Lămpile pentru îndrăgostiți

Una dintre variantele de cadou pentru ziua îndrăgostiților poate fi una dintre lămpile noastre. Pentru această ocazie se potrivesc diferite lămpi roz sau roșii, deoarece aceste culori sunt tipice pentru Valentine's day. Puteți găsi diferite lămpi în formă de inimă, care vor face bucurie atât doamnelor cât și domnilor. De fiecare dată când veți aprinde o asemenea lampă o să vă amintiți de frumoasă sărbătoare a îndrăgostiților, când ați primit cadoul. 
null             null

Cu o lampă decorativă nu veți da greș

Dacă credeți că ați face o bucurie cu o lampă, dar mai târziu nu ar fi folosită, atunci puteți alege o lampă decorativă. Lămpile deocrative pot fi amplsate pe un raft și pe lângă funcția de iluminat o îndeplinesc și pe cea decorativă. Majoritatea sunt pe baterii, prin urmare nu trebuie să vă limitați cu amplasarea în apropierea prizei. 
null                            null 
Poate jumătatea dumneavoastră își dorește o decorațiune de perete. În acest caz cu siguranță veți fin inspirat să alegeți un cadou original în forma unui tablou iluminat, care arată foarte frumos. 
null 
 

O decorațiune elegantă nu trebuie uitată

Cu toate acestea pentru a induce o atmosferă romantică, vă puteți decora camera cu diferite decorațiuni în formă de inimă, luminițe sau inscripții cu "LOVE". Așa puteți arăta interes și efort pentru iubirea dvs. Pe lângă cadou este importat de știut că cealaltă persoană se gândește la dvs. și depune un efort pentru această sărbătoare comună. Vizionarea unui film romantic va fi mai plăcută cu diferite lumini decorative sau lămpi. Prin urmare nu neglijați o decorațiune plăcută!
Sperăm că v-am inspirat pentru anul acesta și datorită nouă aveți o idee despre ce surpriză veți face de ziua îndrăgostiților pentru iubita sau iubitul dvs.
 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Lista produse

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter

Copyright © 1994 – 2019 Donoci srl, Toate drepturile rezervate.