Noul sistem de stocuri funcționează deja cu succes și livrăm la viteza cu care v-ați obișnuit din nou. Ne cerem scuze pentru întârzierea anterioară. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Luminăm.ro implementează un nou sistem de gestionare a stocurilor și finalizează două noi hale de depozitare

Luminăm.ro implementează un nou sistem de gestionare a stocurilor și finalizează două noi hale de depozitare
Noutăți la Luminăm.ro

Luminăm.ro, al doilea cel mai mare vânzător virtual de corpuri de iluminat din Europa, implementează un nou sistem de gestionare a depozitului (WMS) și finalizează două noi hale de depozitare.

Datorită noilor tehnologii, Luminăm.ro va putea expedia comenzi mai rapid și mai eficient decât înainte. Noul sistem de gestionare a stocurilor mySTOCK® WMS, furnizat de compania Kvados a.s., va folosi inteligența artificială și învățarea automată pentru a optimiza procesele din depozit. Acest lucru va permite o pregătire mai rapidă și mai precisă a mărfurilor și, de asemenea, va simplifica logistica.

Luminăm.ro a reușit să livreze peste 4 milioane de comenzi, vinde peste 200 de mărci de corpuri de iluminat și are în prezent 50.000 de tipuri de produse, peste 2 milioane de bucăți în stoc pe un spațiu de depozitare cu o suprafață de 21.000 m²

Noua hală de depozitare cu o suprafață de peste 9.000 de metri și noua hală de lângă aceasta cu spațiu pentru 4.500 de paleți cu înălțimea de 19 metri vor permite Luminăm.ro să depoziteze o cantitate mai mare de mărfuri și să reacționeze mai rapid la cereri.

 

„Investiția în noul sistem WMS și în noile hale de depozitare este un pas strategic pentru noi. Ne dorim să devenim lider în vânzarea electronică de corpuri de iluminat în Europa”, a declarat Darek Matwikow, directorul general al companiei Donoci s.r.o., care operează Luminăm.ro.

Implementarea noului sistem de gestionare a stocurilor provoacă temporar o întârziere în livrarea comenzilor, care este în prezent de 5 zile. Luminăm.ro își cere scuze clienților pentru această situație și îi asigură că toate produsele comandate vor fi expediate.

      

„Suntem de părere că noile tehnologii ne vor permite să pregătim comenzile și mai repede decât înainte”, a adăugat Matwikow.

Luminăm.ro este pe piață de 25 de ani și cu 27 de magazine electronice este unul dintre cei mai importanți vânzători de corpuri de iluminat din Europa, livrând peste un milion de colete pe an.


Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i