Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Merită să cumpărați de la Luminăm.ro

Merită să cumpărați de la Luminăm.ro
Despre cumpărături

Iosif

La Luminăm.ro, ne străduim ca sesiunile de cumpărături să fie cât mai convenabile posibil pentru clienții noștri. Din acest motiv, transportul gratuit și o perioadă de 60 de zile pentru returul produselor sunt un lucru firesc în magazinul nostru virtual.

Știm că un client mulțumit va reveni, iar din acest motiv depunem toate eforturile pentru a putea oferi un magazin virtual bine organizat și plin de inspirație, sesiunile confortabile de cumpărături și livrare rapidă și sigură. Nevoile și cerințele clienților continuă să crească și de aceea ne adaptăm constant gama la nevoile actuale ale clienților și căutăm noi modalități de a face cumpărăturile mai convenabile și mai confortabile.


Livrare gratuită și perioadă de retur extinsă


  • Ne dorim ca toți clienții noștri să se bucure de cât mai multe beneficii la cumpărături, astfel că oferim livrare gratuită pentru produse standard atunci când comanda atinge o anumită valoare.
  • De asemenea, am extins la 60 de zile perioada standard de returnare a produselor (doar pentru persoanele fizice, și anume cei care nu au indicat un CUI sau un cod TVA în comandă). Mai multe informații sunt disponibile în Termenele și condițiile comerciale.


Ofertă largă și livrare rapidă


  • La ora actuală, oferim produse de la peste 200 de mărci de corpuri de iluminat și dispunem de 50 de mii de tipuri de produse din care clienții pot alege în categoriile bine organizate.
  • Până în momentul de față, am livrat peste 4 milioane de comenzi, iar în luna octombrie din acest an, am finalizat construcția unui depozit modern nou, care ne va permite să reacționăm mai repede la cererea în creștere pentru gama noastră de produse.Ne facem treaba cu pasiune și dorința de a ne îmbunătăți, iar miile de recenzii pozitive din partea clienților mulțumiți, precum și includerea repetată a companiei noastre în clasamentul liderilor europeni în domeniul comerțului electronic, sunt dovada că reușim să fim un partener de încredere pentru clienții noștri, oferindu-le o gamă largă variată, sfaturi bune, dar și inspirație pentru a aduce mai multă lumină în locuințele lor.Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Copyright © 1994–2023 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i