0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Paștele este aici! Sărbători fericite!

Iosif

Primăvara este aici și cu aceasta în fiecare an vine sărbătoarea preferată, Paștele. Faceți-vă sărbătorile mai frumoase cu o lampă nouă!

Nu există limite de culori

Așa cum pentru Crăciun este tipică culoarea albă, care simbolizează zăpada, de Paște avem tocmai opusul. De aceste sărbători este tipică o paletă largă de culori. Acestea evocă o atmosferă de primăvară, o dispoziție plăcută și prin urmare trebuie să vă diversificați casa și grădină. Pe lângă decorațiunile de paște puteți comanda diferite lămpi colorate sau lumini solare, care vor înviora atât interiorul cât și exteriorul casei dvs. Nu doar de Crăciun puteți ilumina colorat grădina cu lanțuri solare. Dacă le veți amplasa bine, vor decora frumos spațiile exterioare și de Paște.
null 
 
Având în vedere că aceste sărbători aduc și zile libere, pe lângă aspectul estetic trebuie să ținem cont de partea practică. Pentru ca timpul la grătar să fie mai plăcut de paște este nevoie să aveți o lampă de exterior care să fie de clitate și să lumineze suficient. De exemplu unele dintre aplice sau diferite lămpi solare. Aplicele de perete vor ilumina suficient spațiul și lămpile solare vor crea o atmosferă plăcută. Lămpile solare le puteți avea și în diferite forme de animăluțe sau personaje, din care pe lângă funcția iluminatului puteți creea și o decorațiune de paște.
null                          null

Nu doar grădina dar și casa trebuie să știe că este Paștele

Iluminatul exterior este foarte important de sărbători. Dar cum inducem o stare veselă și acasă? Dacă v-ați gândit la iluminat nou, atunci împușcați doi iepuri deodată și vă comandați ceva din gama largă de lămpi inteligente. Pe lângă faptul că sunt moderne, economice și elegante puteți regla intensitatea luminii în funcție de nevoie. Cum să creați o casă plină de culori cu aceste lămpi? Foarte simplu. La unele lămpi inteligente, care se controlrează cu o telecomandă veți economisi timp și veți avea prte de confort, puteți modifica culorile și intensitatea acestora. Pe scurt, alegeți culoarea în funcție de starea de spirit.
null 
 
Dacă nu doriți să schimbați tot corpul de iluminat dar ați dori să aveți o culoare în casă, vă puteți comanda becul, care va oferi culoare apartamentului dvs. Pe lângă lămpile inteligente puteți avea un bec inteligent care o să vă îndeplinească această funcție. La becuri nu este singura posibilitate de coluare în casă. Dacă nu sunteți un iubitor de tendințe moderne și vă place clasicul, purs și simplu vă comandați bec colorat. Nu există limite pentru varietatea de culori. Fiecare își alege ce are nevoie.
null 
De asemenea puteți să diversificați cu anumite lămpi decorative, care se pot amplasa practic oriunde și vor arăta frumos peste tot. 
Pentru că ne place să vă facem bucurie, majoritatea acestor lămpi pentru interior și exterior, le găsiți disponibile cu mari reduceri. Pe lângă faptul că o vă bucurați de iluminat nou, puteți să economisiți sume considerabileCorpuri de iluminat la prețuri speciale vor mulțumi pe toată lumea.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter