Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Reducere suplimentară la corpuri de iluminat alese

Promoții și reduceri

Iosif

Cu cupoanele de reducere pentru mărcile noastre de TOP, veți obține corpuri de iluminat de calitate la cele mai bune prețuri!

Veniți și faceți cumpărături la prețuri și mai mici și profitați de oferta noastră exclusivă!


10% reducere pentru cumpărături în valoare de 850 Lei, inclusiv TVA
Oferta specială este valabilă în perioada 18.9.2023-24.9.2023
Cod de reducere: TA079RO


Codul de reducere se aplică gamei alese de corpuri de iluminat. Acestea sunt articole din mărcile noastre de TOP, iar codul se aplică produselor la care apare următoarea frază – „Oferta de cupon special se aplică acestui produs”. Cuponul se aplică și pentru produsele deja reduse, însă nu poate fi combinat cu alte reduceri speciale.


Puteți cumpăra orice doriți, nefiind o limită la numărul de achiziții pe client. Dați clic pe textul „Cupon de reduceri” și introduceți codul de reducere în caseta afișată. Reducerea va fi dedusă din coșul de cumpărături. Pentru cumpărăturile în valoare de 150 Lei, veți beneficia și de livrare gratuită. De asemenea, puteți alege dintre unele corpuri de iluminat aflate în ofertă, unde veți găsi corpuri de iluminat cu o reducere de până la 70%. Echipa magazinului virtual Luminam.ro vă dorește cumpărături plăcute.


Persoanele juridice nu pot folosi codul de reducere (dacă introduceți CUI-ul sau codul TVA în coșul de cumpărături, cuponul va fi anulat automat). Ulterior, acesta nu poate fi dedus din factură.Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i