0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Suntem încântați să vă prezentăm noul design al site-ului

Iosif

Voi, cei care vizitați paginile noastre mai des, ați putut observa că designul lor v-a însoțit de ani de zile. Ca totul să fie mai modern și mai clar, site-ul nostru a primit o nouă înfățișare.

Suntem cu voi de ani de zile

Istoria firmei noastre datează din anul 1991. Deja de aici începe baza noastră la care am lucrat cu efort pentru a construi magazinul nostru de succes. Cu câțiva ani mai târziu am început să ne ocupăm de importul și vânzarea corpurilor de iluminat. La început am aprovizionat magazine mari sau mai mici din Republica Cehă. După câțiva ani, în anul 2009 am decis să creăm primul magazin online, ca să vă puteți așeza comod acasă în vemurile tehnologilor moderne și să vă comandați corpul de iluminat acasă. În anul 2017 firma noastră s-a modificat de pe Jiří Mánek PFA la societatea cu denumirea Donoci srl.

Magazinele online sunt misiunea noastră

Deja de câțiva ani ne ocupă de vânzarea copurilor de iluminat online. Datorită faptului, că voi, clienții noștri, sunteți întodeauna mulțumiți de cumpărăturile efectuate ne-am extins în multe alte țări. Pentru a nu trebui să așteptați mult după produsele alese, avem în stoc peste 920.000 buc. de corpuri de iluminat. De fiecare dată personalul nostru este pregătit pentru dvs. ca să vă ajute cu ce aveți nevoie. Ca și bonus puteți beneficia de trasnport gratuit sau veți primi un cadou care vă va plăcea.
                                        

Noul design al paginilor noastre

Deoarece pentru noi, voi clienții noștri, sunteți mereu pe primul loc, încercăm să ne îmbunătățim continuu pentru dvs. Sugestiile dvs. pentru îmbunătățire și pentru o mai mare claritate a site-ului sunt luate în considerare. Deoarece ne dorim să vă ușurăm căutările pe paginile noastre și să vă bucurați mai mult de timpul petrecut aici în alegerea iluminatului, începând cu 05.02.2019 site-ul nostru este nou și mai frumos. Deși a primit un design nou, totuși sortimentul nostru larg și produsele de calitate rămân. De asemenea stocurile sunt foarte mari. Dumneavoastră vă puteți bucura în așteptarea unui web mai clar, mai modern și pe scurt mai nou, pe care, după cum credem noi, l-am îmbunătățit în special pentru satisfacția dumneavoastră.
null 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter

Copyright © 1994 – 2019 Donoci srl, Toate drepturile rezervate.