0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-18:00)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Ziua copilului se apropie!

Iosif

Ziua copilului bate din nou la ușă. Nu uitați să-i faceți o bucurie copilului dumneavoastră cu un cadou frumos. Puteți alege o lampă pentru copii drăguță și utilă.

Sâmbătă, 1 iunie, bate la ușă. Nu este însă o zi obișnuită de sămbâtă. În această zi sărbătorim Ziua internațională a copilului. Această zi ar trebui să fie excepțională pentru copiii dumneavoastră și nu ar trebui să uitați de un cadou frumos, care va lumina ochii celor mici. Dacă nu sunteți hotărâți ce ați putea să-i dăruiți anul acesta copilului dumneavoastră, de ce să nu alegeți din corpurile de iluminat pentru copii?

V-ar plăcea un corp de iluminat central nou?

În fiecare cameră a copilului se află un corp de iluminat principal, care este indispensabil pentru această încăpere. Însă este posibil că acum aveți în camera copilului dumneavoastră o plafonieră simplă, care nu prea seamănă cu un corp de iluminat pentru copii. Așadar, ziua copilului poate fi ocazia ideală de a face o schimbare în acest sens. Cu alte cuvinte, puteți alege o lustră pentru copii, plafonieră sau lampă spot, pentru a-i face o bucurie copilului dumneavoastră cu un astfel de cadou, în plus camera copilului va arăta mult mai bine.
null                     null
Dacă nu sunteți siguri ce lampă i-ar plăcea fiicei sau fiului dumneavoastră, nepoatei sau nepotului, trebuie doar să vă gândiți ce culoare sau personaj de basm îi place. În camera copilului puteți amplasa lustre, sau diferite plafoniere sau aplice de perete în diverse culori. De la cele clasice roz sau albastre, până la cele multicolore. De la buburuze și fluturași, până la personaje din benzi desenate Avengers sau motive din povestea Regatul de gheață. Însă aceasta nu este totul. Gândiți-vă doar ce i-ar putea aduce cel mai mare zâmbet copilului dumneavoastră și veți alege cadoul potrivit.
null                     null

Lustra nu este ceea ce căutați? Încercați o lampă de masă!

Dacă schimbarea lustrei este momentan o chestiune prea complicată pentru dumneavoastră, mai sunt și alte posibilități. De Ziua copilului puteți dărui și o lampă pentru copii. Iar dacă tot auziți de la cel mic că lampa, pe care o are nu îl ajută la învățat, sau la citit, îi puteți alege o lampă de masă și veți avea un cadou minunat. Aceasta poate fi un cadou frumos și pentru cei, care sunt la vârsta, la care încă nu au nevoie de lampă pentru învățat. Dar aceate poate fi folosită pentru citirea poveștilor, iar copilul va adormi mai bine, atunci când va vedea pe lampă personajul său preferat. De asemenea, puteți găsi și multe lămpi dimmabile, pe care le puteți lăsa aprinse cum vă trebuie, fiind utile de exemplu când copilului dumneavoastră nu îi place să adoarmă pe întuneric.
null                  null
Dacă nimic din toate acestea nu este ce vă trebuie momentan în camera copilului, puteți dărui de exemplu o lampă de veghe, diferite  proiectoare pentru copii sau o lanternă colorată, care va fi utilă pe timpul verii în nopțile petrecute cu cortul sau în tabăra de vară, când copiilor le place să se joace cu diferite lumini.
null                              null
Așadar, nu uitați de această zi specială pentru copiii noștri și faceți-le o bucurie cu un cadou frumos din oferta noastră largă de lămpi pentru copii. Trebuie doar să alegeți, care va fi potrivită pentru copiii dumneavoastră.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter

Copyright © 1994 – 2019 Donoci srl, Toate drepturile rezervate.