Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Attralux

Vendor 8
  • Cele mai vândute
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Firma Attralux este un producător de becuri de calitate și economice din punct de vedere energetic. Attralux încearcă să ofere cea mai bună calitate la un preț accesibil.

Tipuri de becuri Attralux

Becuri Attralux sunt cunoscute pe piață în primul rând datorită duratei de viață foarte mare. Pe lângă acest lucru becurile LED Attralux sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic astfel încât să reducă consumul pentru curent electric. Cu toate că firma produce în special becuri LED există și becuri cu halogen Attralux pentru persoanele care încă nu sunt familiarizate cu tehnologia LED și cu avantajele ei.

Pentru a plăti mai puțini bani pentru becuri puteți cumpăra un set de becuri Attralux care se găsesc la un preț mult mai avantajos decât dacă ați cumpăra becurile separat.

Becuri Attralux la reducere

Fie că sunteți în căutare de becuri economice Attralux sau de becuri de tip proiector Attralux pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune oferte de pe piață.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i