Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Tehnologia unică a corpurilor de iluminat SUN@HOME

S-ar putea să vă intereseze
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

Unii dintre noi cumpără un telefon inteligent nou în fiecare an. Însă știați că unele tehnologii inteligente pot fi, de asemenea, benefice pentru sănătate?

Tehnologia SUN@HOME

Ritmul biologic al fiecăruia dintre noi este determinat de alternanța dintre lumina și întunericul de afară. Dar ce se întâmplă dacă petreceți zilele sau serile acasă? Atunci puteți invita soarele înăuntru datorită noilor corpuri de iluminat SUN@HOME din marca LEDVANCE, care precede din punct de vedere tehnologic data încercuită în calendar.


Victorie deplină pentru LEDVANCE


În principal, unicitatea tehnologiei LEDVANCE constă în faptul că reușește să susțină perfect bioritmul prin simularea schimbărilor în condițiile de lumină din jur. Aceasta înseamnă că veți dormi mai bine noaptea și vă veți relaxa mai ușor în timpul zilei. Iar acest lucru duce la stabilirea unor condiții de iluminare adecvate în timpul activităților zilnice – de la exercițiile de dimineață, trecând prin scrierea mesajelor în spatele unui monitor, până la citirea unei cărți captivante înainte de culcare.

Secretul se află în spatele tehnologiei HCL (Human Centric Lighting – iluminat centrat pe om), care optimizează lumina folosind leduri SunLike cu spectru complet, care se modifică în timpul zilei și nopții. Răspândirea luminii de la 2.200 K până la 5.000 K este cheia pentru condiții ideale de iluminare în locuință. De asemenea, valorile CRI mari (mai mult decât 95) vor însufleți culorile din jur asemenea razelor solare. În comparație, Soarele atinge un indice de redare a culorii de 100, sursa LED obișnuită are o valoare de 80. Un element important este, de asemenea, suprimarea spectrului de lumină albastră, care încurcă somnul și încearcă să ne întârzie în mod nenatural oboseala.


Ingeniozitate cu fiecare rază


Argumentele pentru care ar trebui să achiziționați tehnologia LEDVANCE pentru locuința dumneavoastră nu se termină aici. Controlul inteligent este, de asemenea, o funcție de ajutor perfectă. Puteți comuta singur cu ușurință lumina în funcție de activitatea desfășurată în acel moment. De la muncă intensă în condiții de iluminare mai puternică la lumină slabă pentru a face locuința confortabilă. De asemenea, puteți ajusta lumina, de exemplu, în funcție de vreme. Luminozitate reglabilă, temporizator, automatizare sau control vocal. Aceasta este doar o listă scurtă a funcțiilor oferite de LEDVANCE. Și, bineînțeles, puteți descărca aplicația pentru a vă ajuta cu controlarea produselor.

De asemenea, nu trebuie să uităm de tehnologia LightSHIELD inovatoare. Aceasta constă într-un tratament de suprafață transparent care previne microbii și bacteriile și absoarbe mirosurile neplăcute din locuință. Oferim o garanție pe cinci ani pentru toate produsele SUN@HOME.


De ce vreți să aveți produse din seria SUN@HOME acasă? Pe scurt și pe bună dreptate:


✓ Au cea mai bună calitate a luminii cu un indice de redare a culorii de CRI > 95

✓ Datorită imitării luminezi zilei, au un efect pozitiv asupra stabilirii ritmului biologic natural

✓ Acoperă un spectru larg de culori în intervalul 2.200-5.000 K

✓ Sunt inteligente, au luminozitate reglabilă și pot fi controlate fără fir printr-o aplicație

Tratamentul suprafeței acestora ajută la prevenirea depunerii bacteriilor și microbilor

✓ Oferim o garanție pe cinci ani pentru aceste produse


Adăugați în coșul de cumpărături investiția într-o viață fericită.

Dați clic aici.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i