Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

WiZ, iluminat pentru viața de zi cu zi

Despre mărci

Iosif

Corpurile de iluminat inteligente WiZ se vor adapta la stilul dumneavoastră de viață și vor crea atmosfera potrivită pentru fiecare moment al zilei. Acestea excelează prin faptul că sunt simplu de instalat și intuitiv de controlat, precum și printr-o gamă largă de produse.

Inteligența și simplitatea se atrag reciproc când vine vorba de WiZ. Introducem corpurile de iluminat WiZ, care vă vor transforma locuința într-una inteligentă și o vor ilumina după cum doriți.

Primii pași și instalarea

WiZ funcționează pe ideea că corpurile de iluminat nu au nevoie de un manual. Instalarea și conectarea surselor de lumină WiZ este deosebit de simplă. Trebuie doar să înșurubați becul sau să introduceți în priză corpul de iluminat. Aplicația Wiz Connected vă va îndruma prin întreg procesul de instalare și vă va arăta toate avantajele acestor produse. Controlarea ulterioară a acestor produse este, de asemenea, foarte ușoară. Puteți utiliza aplicația pentru mobil menționată anterior, telecomanda WiZmote sau chiar propria voce. În plus, WiZ este compatibil cu majoritatea ecosistemelor de locuință inteligentă, cum ar fi Google Home, Siri sau Alexa.

Ofertă largă de produse

Alegeți dintr-o gamă largă de produse, de la becuri LED standard până la becuri cu filament cu stil, plafoniere și accesorii speciale. Depinde în totalitate de dumneavoastră cu ce veți începe.


Ce face ca WiZ să iasă în evidență?

Corpurile de iluminat WiZ sunt inteligente și ușor de utilizat. Vă vor plăcea, de asemenea, datorită flexibilității de care dau dovadă, a ofertei largi de produse și a aplicației excelente.

Unele funcții pe care le veți adora:

  1. Setarea scenelor. Faceți-vă locuința confortabilă pentru o cină în familie sau oferiți oaspeților o experiență irepetabilă. Sistemul de iluminat Wiz vă va ajuta cu ușurință în acest scop.
  2. Controlarea produselor din orice loc. Vă aflați la lucru și ați uitat să opriți luminile? Nicio problemă, puteți controla produsele WiZ chiar și atunci când sunteți departe de casă.
  3. Planificări orare. WiZ vă urmărește rutina zilnică, dar și rutina altor membri ai gospodăriei.
  4. Ritm circadian. Se va adapta automat momentului zilei, nefiind necesară controlarea acestei funcții în niciun fel. WiZ vă ajută să vă treziți și să vă energizați la micul dejun și îi ajută pe copii să se concentreze la teme. La sfârșitul unei zile pline, vă oferă lumina potrivită pentru citit sau relaxat.
  5. Monitorizarea consumului de energie electrică. Veți avea control asupra consumului de energie electrică al surselor de lumină datorită statisticilor clare disponibile direct în aplicația pentru mobil.


Toți membrii familiei vor învăța cum să utilizeze WiZ. Instalarea este deosebit de intuitivă și simplă. În afară de corpurile de iluminat propriu-zise, nu aveți nevoie de echipamente suplimentare, fiind necesară doar o conexiune Wi-Fi pentru WiZ. Controlarea ulterioară a sistemului de iluminat este, de asemenea, foarte ușoară. Pe scurt, nu a fost niciodată mai ușor să creați confortul potrivit pentru locuință.


Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i