Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Becuri inteligente - TESLA Smart

Vendor 4
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Becuri inteligente - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Tehnologia a evoluat foarte mult în ultimii ani, în multe domenii s-au înregistrat creșteri uriașe la nivel tehnologic. Nici iluminatul nu s-a lăsat mai prejos, tehnologia led a devenit din ce în ce mai utilizată apărând lustre led, lampadare led, veioze led, etc. 

La toate acestea nu se mai puteai folosi doar becuri cu filament vechi, așadar au apărut becurile led. Aceste becuri inteligente nu doar că sunt foarte economice dar permit și reglarea intensității de lumină.

Există acum becuri inteligente RGB care oferă posibilitatea de a se schimba culoarea luminii. Au apărut chiar și aplicații pentru becuri inteligente care oferă multe funcții de controlare a becului de pe telefon.

Becurile led inteligente sunt aproape indispensabile în amenajare unui locuințe într-un stil modern și actual. Tocmai de aceea au apărut kituri pentru becuri inteligente prin care poți controla dintr-o singură aplicație toate becuri casei. Probabil cel mai cunoscut astfel de kit este kitul de becuri inteligente Google Home care conține foarte multe accesorii de iluminat inteligent.

Seturile de becuri inteligente conțin atât becuri cu wifi, cât și becuri inteligente e14, pentru iluminarea completă a locuinței. Puteți găsi astfel de kit-uri la cele mai mici prețuri pe site-ul nostru.

Copyright © 1994–2023 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i