Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Benzi LED - Philips

Vendor 5

Descrierea categoriei

Benzi LED cu tehnologii moderne

Nu există persoane care să nu aprecieze benzile LED. Acestea pot schimba complet aspectul unei încăperi, mai ales dacă vorbim despre benzile LED RGB care vă oferă posibilitatea de a schimba culoarea luminii.

Cu toate acestea benzile cu leduri cu telecomandă sunt la mare căutare în aceste zile deoarece vin cu avantajul de a fi controlate de oriunde din casă. Există profile pentru benzile LED care pot fi montate pe blatul de bucătărie, pe scările interioare sau în spatele televizorului. În astfel de spații se folosesc de cele mai multe ori benzile RGB.

O bandă LED cu baterii este foarte utilă deoarece poate fi montată și în spații unde nu există o sursă de curent electric.

Pentru exterior avem banda cu leduri pentru exterior care este foarte rezistentă la apă sau șocuri. Pe o terasă sau într-un foișor se folosește cel mai des un profil de aluminiu pentru banda LED care are un design interesant și este foarte ușor de montat. Tot la exterior dacă vrem să avem ultimele tehnologii nu putem să nu avem în vedere banda led solară care se încarcă doar cu energie de la Soare.

Benzi LED la reducere

Fie că sunteți în căutare de o bandă led pentru dormitor sau de o bandă led cu lumină caldă cu siguranță pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i