Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Benzi LED RGB

  • Funcția
  • Culoare
  • Material
  • Soclu
  • Număr becuri
  • Putere max. bec
  • Tensiune
  • Grad protecție IP
  • Producător
  • Disponibilitate

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteti selecta diferite proprietati avansate ale corpului de iluminat. Daca veti selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afisa doar produsele care contin tehnologia LED.

Culoare

Altele
alb (13)
albastru (1)
Aceasta indica culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectati „auriu”, atunci vi se vor afisa doar produsele care sunt aurii sau contin culoarea aurie.

Material

Altele
plastic (20)
Acesta indica din ce material este fabricat produsul respectiv. Daca doriti sa selectati doar produsele din sticla, bifati casuta „sticla”.

Soclu

Altele
Prin acest filtru puteti selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumita dulie, fiind necesar sa alegeti un bec cu soclu potrivit. Daca nu stiti ce soclu sa alegeti, poate veti gasi acest articol de ajutor.

Număr becuri

Alegeti un corp de iluminat cu un numar exact de becuri. Ati dori o lustra cu mai multe brate? Sau mai degraba o lampa cu un singur bec? Toate acestea le puteti selecta cu ajutorul cursorului.

Putere max. bec

Aveti nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maxima“ puteti selecta exact optiunea corecta. Valorile mentionate sunt exprimate in watti (W) si indica puterea maxima a unei surse de lumina (becului).

Tensiune

Altele
230/12V (1)
12V (4)
230V (14)

Grad protecție IP

Altele
IP20 (17)
IP21 (2)
IP44 (2)
IP65 (1)
Gratul de protectie (IP) indica rezistenta echipamentelor electrice impotriva patrunderii corpurilor straine si patrunderea lichidelor, in special a apei. Gradul de protectie este indicat de asa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de doua cifre: prima cifra indica protectia impotriva atingerilor accidentale si impotriva patrunderii corpurilor straine, a doua cifra indica gradul de protectie impotriva patrunderii apei. Mai multe informatii despre gradul de protectie IP gasiti in acest articol.

Producător

Recomandăm
Briloner (2)
Eglo (9)
Globo (1)
Paulmann (1)
Philips (6)
Prezent (1)
Puteti selecta producatorul in functie de preferintele dvs. Am recomandat cateva dintre ele in functie de stocul si experienta noastra. Alte marci calitative le gasiti imediat mai jos.

Benzi RGB

RGB banda LED este o banda LED clasica echipata cu trei culori – albastru, rusu si galben. Acest tip il gasiti si sub denumirea de benzi LED colorate. Este versiunea moderna a benzilor LED clasice. Care are diode LED doar de culoare alba si nu permite un iluminat colorat. RGB benzi LED sunt oferite in diferite dimensiuni si cu diferite accesorii. Cel mai cautat tip de ambalaj este RGB benzi LED complet sau RGB la set. Ambele se refera la un pachet echipat cu benzi RGB, telecomanda si transformator.
 

RGB LED bec colorat

O alternativa la benzile LED RGB sunt becurile RGB. Au toate caracteristicile unui bec LED clasic – consum mic de energie, durabilitate si nu se incalzesc. Multumita RGB LED cu diode lumineaza colorat. Culorile se pot schimba prin comutare sau se pot modifica autotamat conform unui program prestabilit.

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro