Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Brazi artificiali de Crăciun

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În afară de oferta extinsă de decorațiuni și iluminat de Crăciun, la noi găsiți și brazi artificiali de Crăciun. 

Brazii artificiali 3d spre deosebire de brazii naturali au o durată de viață mult mai mare, pot rezista chiar și mai mult de 10 ani. În același timp un brad cu fibră optică are și lumini multicolore încorporate care îi oferă un aspect special.

Pentru persoanele mai pretențioase care nu se mulțumesc cu orice brad de Crăciun avem brazi artificiali de lux, care pe lângă faptul că sunt mai mari și au crengi mult mai dese dar sunt și brazi artificiali împodobiți deja cu decorațiuni de cea mai mare calitate.

Probabil cei mai căutați brazi din ultimii ani au fost brazii artificiali albi care vin cu un aspect special diferit de cel cu care suntem obișnuiți. Acest model de pomi de Crăciun artificiali este printre preferații românilor din ultimii ani.

Un model special de brad artificial este bradul artificial cu zăpadă și conuri care sunt concepuți să aibă un design mai diferit și să fie împodobiți modern. 

În aceste zile brazii artificiali mici sunt la mare căutare deoarece nu ocupă mult spațiu și sunt mai ușor de depozitat.

Dacă sunteți în căutare de brazi artificiali pe site-ul nostru găsiți oferte la brazi artificiali, dar și brazi artificiali ieftini pentru toate bugetele.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i