Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Bticino

Descrierea categoriei

Bticino este un producător de iluminat modern și alte echipamente pentru casă. Este vorba de o companie italiană cunoscută deja în 60 de țări din toată lumea. Scopul principal al companiei este obținerea eficienței maxime la produsele sale. Foarte important este și designul elegant și utilizarea celor mai noi tehnologii.

Sonerii inteligente Bticino

Unele dintre cele mai cunoscute tipuri de sonerii inteligente de pe piață sunt fără îndoială soneriile Bticino. Acestea sunt sonerii care utilizează cele mai avansate tehnologii de pe piață și sunt la un preț accesibil.

În acest moment există pe piață foarte multe tipuri de sonerii moderne Bticino care sunt folosite chiar și pentru casele inteligente. Soneriile video Bticino sunt printre preferatele clienților deoarece au o securitate mai mare.

Soneriile Bticino se împart în două mari categorii: sonerii pentru casă Bticino și sonerii pentru apartament Bticino. Acestea au caracteristici diferite și prezintă un grad de securitate avansat pentru orice locuință.

Promoții la soneriile Bticino

Pe site-ul nostru veți găsi o ofertă specială la soneria pentru 2 apartamente Bticino, promoție care vă poate ajuta să economisiți destul de mulți bani.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i