Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Cântare corporale - BabyOno

Vendor 2
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Cântare inteligente cu funcții avansate

Odată cu progresul din zilele noastre, se schimbă și sistemul de monitorizare a greutății. Probabil că fiecare dintre noi are acasă un cântar clasic care se mai numește cântar corporal analogic. Acesta vă oferă doar informații despre greutate în kilograme. Cu ajutorul cântarelor inteligente din magazinul nostru, veți avea parte de mult mai multe informații. Un cântar corporal digital vă poate oferi informații rapide despre grăsimea corporală, apa din corp, mușchi, masa osoasă, metabolism, indicele de masă corporală, grăsime, proteine, obezitate, vârsta corporală sau greutatea fără grăsimi.

Cântarele digitale personale pot fi, de asemenea, conectate la telefon prin intermediul Bluetooth. Cu ajutorul unui cântar cu Bluetooth, puteți înregistra, compara și monitoriza datele.

Cele mai cunoscute astfel de cântare sunt fără îndoială cântarele inteligente Xiaomi care se bucură de un prestigiu în întreaga lume.

Cântare inteligente la prețuri promoționale

În magazinul nostru veți găsi atât cântare ieftine, cât și cântare inteligente la reducere. În funcție de preferințele și de bugetul dumneavoastră, cu siguranță vă veți găsi un cântar potrivit.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i