Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Gata cu înțepăturile, luați-vă o capcană pentru insecte

Noutăți și anunțuri

Iosif

O capcană de calitate pentru insecte este, probabil, una dintre investițiile pe care le considerați ca fiind mai puțin importante. Însă vă promitem că nu veți regreta. Și, în plus, nu veți mai auzi un bâzâit sâcâitor în jurul capului.

Imaginați-vă o noapte perfectă de vară. Vă aflați pe terasă cu prietenii, vă bucurați de o mâncare gustoasă, de grătar, vă distrați și uitați de toate grijile. Dar apoi auziți un zumzet care se apropie dramatic. Și începe lupta împotriva timpului. Vă priviți umerii, încheieturile mâinilor și picioarele. Și, înainte de a putea afla pe ce părți ale corpului a aterizat adversarul, acesta a reușit deja să vă înțepe. Știți că puteți evita cu ușurință cazuri similare, ușor terifiante?

Multe tipuri de capcane pentru insecte

Capcanele de insecte pe care le găsiți în oferta noastră din magazinul virtual Luminam.ro pot fi împărțite în două categorii principale – electrice și clasice. Există din ce în ce mai multe tipuri diferite de capcane pentru insecte. Capcanele electrice pentru insecte funcționează pe principiul iluminatului LED puternic conectat la rețea. Insectele sunt atrase de lumina fermecătoare căreia nu îi pot rezista. Cu toate acestea, o opțiune perfectă o reprezintă și repelenții voluminoși electrici pentru insecte, care funcționează cu radiație UV. Cel mai mare avantaj al acestora este mărimea suprafeței acoperite, datorită căreia sunt interceptați cu mai multă ușurință oaspeții neinvitați la petrecere. Nu putem omite nici lămpile LED de exterior cu capcane solare încorporate, care vă scutesc de grija facturilor de curent mari, sau cu capcane reîncărcabile prin cabluri USB.


Silențioase, sigure și inodore

Repelentele pentru insecte din oferta noastă sunt caracterizate prin siguranță deplină și silențiozitatea de care dau dovadă. De asemenea, acestea nu generează mirosul care amintește de diferitele tipuri de fumigene și lumânări parfumate, care pot funcționa până într-o anumită măsură, dar cu prețul de a vă face să simțiți o duhoare ciudată toată seara. Puteți uita de acest lucru cu capcanele noastre. Și ar trebui mai degrabă să vă răsfățați cu mirosul legumelor proaspete la grătar.

Cum se alege capcana pentru insecte potrivită

Înainte de a intra în detalii, trebuie să adăugăm faptul că capcanele pentru insecte nu sunt doar pentru țânțari. Acestea prind și muște, viespi, molii și alți dăunători mici. Înainte de a vă decide ce fel de capcane să alegeți pentru terasă, vom încerca să vă oferim un răspuns la câteva întrebări de bază care v-ar putea veni în minte.

1. Cum funcționează capcanele pentru insecte?

După cum am menționat pe scurt, unele dintre capcane funcționează în relație cu electricitatea, iar pentru altele nu este necesară. Capcanele electrice puternice conțin tuburi UV (becuri fluorescent) sau surse de lumină LED. Capcanele atrag mai întâi insectele către lumina generată, iar după contactul cu grilele interne, care se află sub tensiune înaltă, insectele mor. Oferta noastră cuprinde capcane nu doar pentru locuință, ci și pentru călătorii, cum ar fi aceasta. Funcția capcanelor pentru insecte nu este doar una practică. Acestea au și rol de corp de iluminat. În cazul unora dintre acestea, se poate chiar regla intensitatea luminii și se pot utiliza alte funcții, deoarece acestea pot fi controlate independent.

2. Care este raza de acțiune a capcanelor?

Raza de acțiune a capcanelor mai ales electrice atinge valori de la 30 la 150 de metri pătrați. Prin urmare, calculul este destul de simplu: capcana trebuie aleasă în funcție de suprafață unde urmează pentru care urmează să fie utilizată. Dacă nu este suficientă, atunci este nevoie de o capcană cu o rază de acțiune mai mare sau de achiziționarea unui număr mai mare de capcane. În acest fel, veți crea un grup de apărare prin care nu va trece niciun țânțar bâzâitor.

3. Cum se întrețin capcanele?

Întreținerea capcanelor este simplă. În partea inferioară a acestora se află o tavă detașabilă și perfect lavabilă care adună insectele prinse, astfel că devine din nou curată în doar un minut. Toate capcanele pentru insecte din oferta noastră sunt ecologice și nu conțin substanțe chimice. Și nu putem omite faptul că oferim o garanție de trei ani pentru majoritatea capcanelor.

4. Pot fi lăsate capcanele în exterior?

Deși capcanele pentru insecte sunt rezistente la zgâriere și la coroziune, astfel încât vor arăta noi pentru o perioadă îndelungată, majoritatea (veți găsi excepții în oferta noastră) au un nivel scăzut de protecție IP, astfel că, la sfârșitul serii, după utilizare, ar trebui mutate într-un loc în care nu plouă și în care nu pot fi deteriorate de influențe externe. Ca alternativă, unele capcane sunt prevăzute cu un cârlig pentru a fi agățate de plafonul terasei, scutindu-vă de grija depozitării.

5. Se pot cumpăra lămpi de rezervă pentru capcane?

Da, în cazul unora. Puteți afla mai multe informați în descrierea produsului ales.



Ați pus deja capcana în coșul de cumpărături? Credeți-ne că petrecerile de vară vor rămâne neperturbate și vor fi doar la dispoziția oaspeților doriți. Și puteți începe să le înfrumusețați cu, de exemplu, corpuri de iluminat noi. Vă puteți aștepta în curând la un articol despre iluminarea teraselor.


Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i