0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Ce iluminat pentru elev în tabăra de vară?

Monika

Vara se apropie foarte repede iar odată cu aceasta și taberele de vară la care copii dvs. vor participa. Îi puteți echipa cu iluminat adecvat care să îi ajute nu doar să doarmă bine ci să se bucure din plin de aceste momente.

Vacanța de vară este așteptată de elevi tot anul școlar. Căldura, ziua mai lungă, ceea ce pentru ei înseamnă că pot sta mai mult afară. Din acest motiv majoritatea dintre ei așteaptă taberele de vară.

Iluminat pentru orientările prin pădure

Ce poate fi mai bun decât o aventură în calea curajului. Pentru asemenea drum printr-o pădure întunecată este nevoie să vă luminați bine. În acest scop micului curajos îi poate filosi cel mai bine una dintre lanterne. Depinde doar de dvs. și copil ce lanternă veți alege. Puteți echipa copilul cu o lanternă mai mică care va intra și în buzunar, așa o va avea la îndemână atunci vând va avea nevoie de ea. Este bine să împachetați și o lanternă mai mare care luminează mai puternic. Va ilumina mai bine drumul care se ascunde de ei în întuneric. Dacă copilul dvs. va avea o lanternă bună chiar dacă se teme de asemenea orientări, va suporta întunericul mai bine. Întodeauna este mai bine să vezi bine la drum.
 
null 
Un alt lucru care poate fi potrivit pentru un asemenea drum în întuneric este frontala care nu încurcă în mână. La diferite orientări de curaj există anumite sarcini la care aveți nevoie de ambele mâini. O asemenea frontală poate fi un mare avantaj în asemenea situații. Este de asemenea minunată și practică dacă copilul dorește să citească în cort. Stă bine pe fiecare cap. Dacă nu se potivește așa cum îi livrată, fiecare o poate micșora sau mări în funcție de nevoie. Odată așesaztă pe cap se aprinde și va lumina calea copiilor.
 
null                         
 

Confort în cort

Iluminarea drumului este foarte importantă, fie că este vorba de orientare prin pădure, drumul spre toaletă sau altceva. Ce ziceți de iluminatul în cort? Cu siguranță că puteți folosi lanterna pe care o aveți deja. Uneori este dificil să amplasați lumina în cort ca să lumineze cum aveți nevoie. Să nu lumineze prea slab dar nici prea puternic. Nu ar trebui în nici un caz să limiteze copii din corturile vecine. Cu lanterne mai mari se poate întâmpla. Este bine să vă puneți și o lanternă portabilă cu care puteți lumina deasupra capului la construcția cortului. Această lanternă luminează rezonabil. Nici prea puternic nici prea slab. Unii copii nu pot adormi în întuneric. În acest sens le puteți pune în rusac și o lampă de copii. Aceasta luminează mai slab. Nu deranjează în timpul somnului și copilulului dvs. căruia nu-i place să adoarmă în întuneric îi va fi foarte de folos o asemenea lampă de copii. Este important să alegeți una care să fie pe baterii. Prizele electrice ar fi foarte greu de găsit în cort.
Pentru a umple timpul liber puteți adăuga și unele din lămpile de copii, proiectoare sau alte lumini și flash-uri similare cu care se vor juca copii în timpul liber.
null                      null

Nu uitați de baterii de rezervă

În toate aceste lămpi cel mai des sunt introduse diferite baterii. Să nu uitați de ele. Să nu puneți doar bateriile care le intrduceți direct în lampă. Trebuie să echipați copilul cu suficiente baterii de rezervă de dimensiuni corespunzătoare să nu fie luat prin surprindere când lampa nu va mai lumina și nu va avea la îndemână o sursă de alimentare de rezervă.
null 
Dacă ați echipat copilul cum trebuie cu lanterne pentru tabăra de vară îi puteți ura clipe frumoase petrecute cu ceilalți copii!!!

Autor článku:

Monika
Monika Supervisor

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter

Copyright © 1994 – 2019 Donoci srl, Toate drepturile rezervate.