Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

CHIARO

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate

Descrierea categoriei

Dacă sunteți în căutarea de iluminat de lux pentru casa dumneavoastră, marca CHIARO este alegerea potrivită pentru dumneavoastră. CHIARO este una dintre mărcile aparținând companiei germane MW GLASBERG. Producția germană a oferit întotdeauna o garanție a designului și materialelor de calitate - același lucru este valabil și în cazul corpurilor de iluminat ale acestei mărci. Pe lângă manopera atent realizată, veți aprecia și designul exclusiv al corpurilor de iluminat CHIARO.

Corpuri de iluminat CHIARO

Cele mai cunoscute și apreciate corpuri de iluminat ale acestui brand sunt fără îndoială lustrele CHIARO. Acestea se remarcă prin designul unic și prin alegerea materialelor din care sunt construite. Chiaro fabrică o gamă variată de lustre și pe site-ul nostru veți găsi de la lustre cu fir CHIARO, până la lustre retro CHIARO. Pe lângă acestea pentru persoanele care adoră designul clasic există candelabre CHIARO, care au un design special de epocă. Aplicele CHIARO sunt alte corpuri de iluminat foarte cunoscute de la acest brand și se pot monta atât în camera de zi cât și în bucătărie sau dormitor.

Corpuri de iluminat CHIARO la reducere

Pe site-ul nostru veți găsi oferte speciale la corpurile de iluminat de epocă CHIARO, astfel încât tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți modelul preferat.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i