Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat - Immax NEO

Vendor 1
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Corpuri de iluminat - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Sistemul de iluminat inteligent Immax NEO este un ajutor ideal pentru casa dumneavoastră inteligentă, care folosește tehnologia modernă ZigBee. Iluminatul inteligent de la Immax vă va surprinde prin simplitatea de a controla iluminarea prin intermediul telefonului mobil sau al telecomenzii. 

Toate tipurile de corpuri de iluminat inteligent Immax NEO

Acest sistem de iluminat oferă corpuri de iluminat inteligent pentru orice spațiu din casă: pentru camera de zi există lustre pe cablu Immax NEO sau plafoniere cu intensitate reglabilă Immax NEO, pentru baie avem aplice cu intensitate reglabilă Immax NEO împreună cu lămpi  încastrate pentru baie cu intensitate reglabilă Immax NEO.

Ca surse secundare de iluminat compania ne pune la dispoziție lampa de masă cu intensitate reglabilă Immax NEO și banda LED RGB NEO LITE.

În ceea ce privește exteriorul locuinței pentru iluminarea unei terase sau unui foișor putem folosi atât o lampă cu intensitate reglabilă de exterior Immax NEO cât și un panou LED cu intensitate reglabilă Immax NEO.

Corpuri de iluminat inteligent Immax NEO la reducere

Dacă sunteți în căutare de o cameră inteligentă de exterior Immax NEO sau de orice corpuri de iluminat Immax NEO pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune prețuri.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i