Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat clasice - Luxera

Vendor 7
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Corpuri de iluminat de perete prin forma lor seamănă cu corpurile de iluminat istorice și conferă o aură specială oricărei încăperi. O gamă variată de corpuri de iluminat clasice este prezentă și în secțiunea noastră de lămpi și veioze clasice, lustre și plafoniere.

Aplicele clasice cu led se potrivesc cu orice design interior deoarece au un design minimalist. Fie că vă doriți astfel de corpuri de iluminat pentru interior sau pentru exterior nu trebuie să vă faceți griji deoarece există aplice clasice de interior dar și aplice clasice de exterior, cu designuri și funcții specifice.

Aplicele clasice performante vin cu niște tehnologii de ultimă oră, de la tehnologii led până la tehnologii care cuprind senzori de mișcare sau încărcare solară. Pe de altă parte aplicele clasice eficiente vin cu o eficiență energetică remarcabilă și ajută la economisirea de curent electric. În acest sens pentru exterior s-ar potrivi perfect aplica clasică cu senzor de mișcare care se va stinge și aprinde doar atunci când simte mișcare.

Aplica cu model clasic este la foarte mare căutare în acest moment mai ales aplica clasică din sticlă deoarece are un design premium. În schimb aplica laterală clasică are un design mai minimalist și în același timp cu o nuanță de retro.

Dacă vă doriți aplice clasice ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i