Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat cu senzor - Lucide

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lampa cu senzor a devenit deja o dotare standard la o mulțime de case, este preferată mai ales lampa de exterior cu detector. Cu o lampă cu senzor puteți fi sigur că lumina se aprinde automat când intrați în încăpere, iar în momentul în care plecați, se stinge automat. 

În magazinul nostru vă oferim corpuri de iluminat cu detector, printre care: plafoniera cu detector și lampa solară cu detector

Proiectoarele led cu senzor de mișcare sunt foarte utile în diferite situații cum ar fi pe un șantier sau pe o terasă. În schimb plafoniera de exterior cu senzor de mișcare se folosește mai mult pe terase sau pentru iluminatul unui foișor.

Veioza cu senzor la atingere este foarte potrivită pentru un birou sau chiar de așezat pe noptiera de lângă pat pentru a oferi o lumină potrivită la citit sau scris.

Corpurile de iluminat de exterior cu senzor de mișcare sunt cele mai folosite deoarece elimină nevoia de întrerupător la exterior și simplifică foarte mult procesul de aprindere a lumini. Astfel corpurile de iluminat de exterior cu senzori sunt folosite atât la case cât și în zonele industriale.

Totuși dacă vă doriți să vă iluminați interiorul locuinței atunci spoturile cu senzor de mișcare pot fi cea mai bună alegere.

Dacă sunteți în căutarea unor corpuri de iluminat cu senzor de mișcare pe site-ul nostru cu siguranță veți găsi cea mai variată ofertă.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i