Noul sistem de stocuri funcționează deja cu succes și livrăm la viteza cu care v-ați obișnuit din nou. Ne cerem scuze pentru întârzierea anterioară. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Plafoniere originale - WiZ

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Plafoniere elegante sunt speciale prin designul lor unic, prelucrarea și materialul utilizat în fabricarea lor. Plafonierele de design moderne și cu stil sunt potrivite mai ales pentru iluminatul interior, care conferă încăperii un aspect de lux. Dacă doriți să vă cumpărați un tip de plafonieră care să exprime luxul și opulența plafonierele de design de lux sunt cele mai potrivite.

Plafoniere de design moderne

Tot în categoria de plafoniere moderne de încadrează și plafonierele de design cu intensitate reglabilă dar și plafonierele de design RGB la care se poate schimba culoarea luminii din telecomandă.

Pentru spațiile din exterior se folosesc în special plafonierele de design cu senzor care pe lângă designul unic au și funcții moderne. În plus pentru un foișor sau o terasă unde nu este nevoie de o lumină puternică se poate utiliza și plafonierele de design slim.

Plafoniere de design LED se remarcă prin eficiența energetică ajutându-vă să reduceți consumul de curent electric din locuință. Într-o cameră de zi unde este nevoie de o lumină puternică deoarece trebuie să acopere toată încăperea, de obicei se folosește o plafonieră de design cu lumină rece.

Plafoniere de design la prețuri promoționale

Dacă sunteți în căutare de plafoniere de design ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i