Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Birou și cameră de lucru - Yenkee

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În birouri și în spațiile de lucru, oamenii petrec o grămadă de timp, este deci important să aveți nu numai un scaun ori fotoliu confortabil, dar și o lampă de birou de calitate. Pentru iluminarea principală recomandăm un corp de iluminat fluorescent, sau LED. 

În orice spațiu de lucru, sigur nu ar trebui să lipsească de pe masa de lucru o lampă de birou. Cel mai bine este să fie cu braț flexibil, astfel să se poată schimba direcția și intensitatea luminii. 

Lampa de birou cu prindere de masă este folosită foarte des mai ales la locul de muncă, deoarece este o lampă de birou inteligentă cu multe funcții de reglare. Mai sunt corpuri de iluminat pentru birou foarte des întâlnite cum ar fi: veiozele LED de birou sau lămpile LED de birou, ambele potrivite pentru a crea un cadru de lucru relaxant.

Un alt mediu în care se folosesc lămpile pentru birou este acasă în special la biroul copiilor. O lampă de birou pentru copii are o lumină adaptabilă pentru a evita oboseala ochilor la citit sau scris. Fie că este vorba de o lampă sau de o veioză de birou pentru copii, ambele pot crea un mediu prielnic pentru lectură.

Iluminatul birourilor cu LED este  folosit cel mai des în acest moment pentru că oferă opțiunea de adaptare a intensității luminii sau chiar de schimbare culoare luminii. O lampă de birou reglabilă este indispensabilă în birourile companiilor mari.

Fie că vă interesează o lampă de masă cu lupă sau chiar o lustră  de birou pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i