Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lămpi încastrate 12V - Încastrată

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În aceste zile cu siguranță ați observat că corpurile de iluminat încastrate sunt la mare căutare. În același timp sunt folosite cu preponderență corpurile de iluminat încastrate de 12V. Lămpile  încastrate în tavan de 12V se folosesc în acest moment foarte des în iluminare locuințelor noi, folosindu-se în special lămpile pătrate încastrate de 12V deoarece oferă un aspect inedit și modern încăperilor în care sunt montate.

Lămpi încastrate de 12V LED se pot folosi în diferite spații deoarece oferă o lumină puternică și versatilă. Pentru baie se folosesc foarte des lămpile pentru baie încastrate de 12V care oferă o lumină disperată în toată camera. În schimb pentru spațiile din exterior cum ar fi o terasă se pot folosi lămpile încastrate de 12V pentru exterior, care sunt mai rezistentă și oferă o lumină mai puternică.

Dacă doriți să folosiți modele mai clasice puteți achiziționa lămpile cu halogen încastrate de 12V care sunt lămpi încastrate 12V ieftine dar sunt designuri și tehnologii destul de actuale.

Fie că sunteți în căutarea de lămpi încastrate de 12V Philips sau de lămpi încastrate pentru pardoseală de 12V pe site-ul nostru cu siguranță le veți găsi la cele mai bune oferte.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i