Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu
Banner kategorie DOPRAVA

Corpuri de iluminat tiffany

  • Culoare
  • Material
  • Soclu
  • Număr becuri
  • Putere max. bec
  • Grad protecție IP
  • Funcția
  • Producător
  • Disponibilitate

Culoare

Altele
alb (6)
auriu (2)
bej (15)
bronz (9)
maro (15)
multicolor (19)
negru (1)
Aceasta indica culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectati „auriu”, atunci vi se vor afisa doar produsele care sunt aurii sau contin culoarea aurie.

Material

Altele
metal (36)
sticla (19)
vitraliu (52)
Acesta indica din ce material este fabricat produsul respectiv. Daca doriti sa selectati doar produsele din sticla, bifati casuta „sticla”.

Soclu

Altele
E14 (25)
E27 (26)
G9 (1)
Prin acest filtru puteti selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumita dulie, fiind necesar sa alegeti un bec cu soclu potrivit. Daca nu stiti ce soclu sa alegeti, poate veti gasi acest articol de ajutor.

Număr becuri

Alegeti un corp de iluminat cu un numar exact de becuri. Ati dori o lustra cu mai multe brate? Sau mai degraba o lampa cu un singur bec? Toate acestea le puteti selecta cu ajutorul cursorului.

Putere max. bec

Aveti nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maxima“ puteti selecta exact optiunea corecta. Valorile mentionate sunt exprimate in watti (W) si indica puterea maxima a unei surse de lumina (becului).

Grad protecție IP

Altele
IP20 (52)
Gratul de protectie (IP) indica rezistenta echipamentelor electrice impotriva patrunderii corpurilor straine si patrunderea lichidelor, in special a apei. Gradul de protectie este indicat de asa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de doua cifre: prima cifra indica protectia impotriva atingerilor accidentale si impotriva patrunderii corpurilor straine, a doua cifra indica gradul de protectie impotriva patrunderii apei. Mai multe informatii despre gradul de protectie IP gasiti in acest articol.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteti selecta diferite proprietati avansate ale corpului de iluminat. Daca veti selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afisa doar produsele care contin tehnologia LED.

Producător

Recomandăm
Globo (1)
Luxera (8)
Prezent (34)
Rabalux (9)
Puteti selecta producatorul in functie de preferintele dvs. Am recomandat cateva dintre ele in functie de stocul si experienta noastra. Alte marci calitative le gasiti imediat mai jos.
Corpurilor de iluminat Tiffany li se pot da atribute ca original, unic, de lux, de design. Puteti sa fiti siguri, ca vizita dvs. nu va trece cu vederea o astfel de iluminare. Dar ce este de fapt atat de deosebit la lustra Tiffany sau lampa Tiffany
Corpurile de iluminat apar prin prinderea la rece a fractiunilor de sticla colorata cu ajutorul unor profiluri de plumb. Chiar daca tehnica Tiffany este asemanatoare cu tehnica de fabricatie a vitrajelor, tiffany nu este un vitraj in adevaratul sens al cuvantului. Sticla colorata pentru vitraje este prelucrata mecanic pentru aceasta tehnica si poate avea bule de aer sau nu este neteda.

Daca doriti ceva special, lampile tiffany reprezinta alegerea corecta. Prin tehnica Tiffany se fabrica nu numai lampi si lustre, dar si plafoniere si aplice

Lampile si lustrele Tiffany sunt unele dintre cele mai preferate produse la clientii nostri, mai ales datorita preturilor celor mai reduse fara concurenta a corpurilor de iluminat tiffany pe internet.

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro