Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu
Banner kategorie DOPRAVA

Corpuri de iluminat tiffany

  • Număr becuri
  • Producător
  • Culoare
  • Material
  • Spațiul
  • Funcția
  • Soclu
  • Putere max. bec
  • Grad protecție IP
  • Disponibilitate

Număr becuri

Alegeți un corp de iluminat cu un număr exact de becuri. Ați dori o lustră cu mai multe brațe? Sau mai degrabă o lampă cu un singur bec? Toate acestea le puteți selecta cu ajutorul cursorului.

Producător

Recomandăm
Globo (1)
Luxera (6)
Prezent (25)
Rabalux (8)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.

Culoare

Altele
alb (4)
auriu (2)
bej (10)
bronz (8)
crem (1)
maro (10)
multicolor (13)
negru (1)
soclu (2)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Material

Altele
metal (27)
sticla (13)
vitraliu (40)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Spațiul

Altele
Bucatarie (5)
Dormitor (20)
Hol (1)
Living (17)

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteți selecta diferite proprietăți avansate ale corpului de iluminat. Dacă veți selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afișa doar produsele care conțin tehnologia LED.

Soclu

Altele
E14 (20)
E27 (19)
G9 (1)
Prin acest filtru puteți selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumită dulie, fiind necesar să alegeți un bec cu soclu potrivit. Dacă nu stiți ce soclu să alegeți, poate veți găsi acest articol de ajutor.

Putere max. bec

Aveți nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maximă“ puteți selecta exact opțiunea corectă. Valorile menționate sunt exprimate în watti (W) și indică puterea maximă a unei surse de lumină (becului).

Grad protecție IP

Altele
IP20 (40)
Gradul de protecție (IP) indică rezistența echipamentelor electrice împotriva pătrunderii corpurilor străine și pătrunderea lichidelor, în special a apei. Gradul de protecție este indicat de așa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de două cifre: prima cifră indică protecția împotriva atingerilor accidentale și împotriva pătrunderii corpurilor străine, a doua cifră indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Mai multe informații despre gradul de protecție IP gasiti în acest articol.
Corpurilor de iluminat Tiffany li se pot da atribute ca original, unic, de lux, de design. Puteti sa fiti siguri, ca vizita dvs. nu va trece cu vederea o astfel de iluminare. Dar ce este de fapt atat de deosebit la lustra Tiffany sau lampa Tiffany
Corpurile de iluminat apar prin prinderea la rece a fractiunilor de sticla colorata cu ajutorul unor profiluri de plumb. Chiar daca tehnica Tiffany este asemanatoare cu tehnica de fabricatie a vitrajelor, tiffany nu este un vitraj in adevaratul sens al cuvantului. Sticla colorata pentru vitraje este prelucrata mecanic pentru aceasta tehnica si poate avea bule de aer sau nu este neteda.

Daca doriti ceva special, lampile tiffany reprezinta alegerea corecta. Prin tehnica Tiffany se fabrica nu numai lampi si lustre, dar si plafoniere si aplice

Lampile si lustrele Tiffany sunt unele dintre cele mai preferate produse la clientii nostri, mai ales datorita preturilor celor mai reduse fara concurenta a corpurilor de iluminat tiffany pe internet.

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL