0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Corpuri de iluminat VARNA PLUS

Monika

Cautati corpuri de iluminat care sa reziste si in conditii nefavorabile? Atunci corpurile de iluminat VARNA PLUS sunt alegerea ideala! Si sunt in oferta cu preturi speciale!

Nu doar spatiul exterior necesita o selectie atenta a iluminatului potrivit, ci si cel interior cu locurile sale potrivite pentru corpurile de iluminat rezistente. Deci, fie ca este vorba de bai, holuri sau subsoluri, incaperi tehnice sau spatii exterioare cu umiditate ridicata, praf si probabilitate mai mare a patrunderii corpurilor externe, este necesar sa alegeti corpurile de iluminat durabile si cu parametrii corespunzatori.
 
Plafonierele si aplicele de perete industriale din seria VARNA PLUS  indeplinesc aceste criterii si datorita aspectului robust sunt potrivite pentru conditii extreme.

Parametrii importanti, caracteristici si avantaje ale corpurilor de iluminat VARNA PLUS

Protectia IP

Cel mai important criteriu al acestor corpuri de iluminat este gradul de protectie IP sau codul IP, care indica rezistenta echipamentelor electrice. La aceste corpuri de iluminat acesta este de IP65, despre care veti gasi mai multe detalii mai jos.
 
Prima cifra indica gradul de protectie impotriva contactului cu partile periculoase si impotriva patrunderii corpurilor straine solide. Valoarea poate fi cuprinsa intre 0-6. Cu cat cifra este mai mare, cu atat este mai rezistent la praf, insecte sau alte contaminatii si exista posibilitate mai mare ca rezistenta corpului de iluminat sa creasca, fara a fi nevoie de intretinere. 
A doua cifra indica gradul de protectie impotriva apei si poate avea valoarea intre 0-8. Si aici este valabila aceeasi regula: cu cat mai mare, cu atat mai bine. O cifra mai mare asigura o posibilitate foarte mica sau chiar nula a patrunderii apei in corpul de iluminat, dar numerele 7 si 8 sunt necesare in special la corpurile subacvatice.
 
Corpurile de iluminat VARNA PLUS  sunt foarte rezistente impotriva prafului, insectelor si sunt suficient de protejate impotriva umiditatii, ploii si jeturilor de apa. Gradul de protectie IP mentionat va asigura o intretinere minima si o durata lunga de viata.

Senzori de miscare

Pe stoc avem aceste corpuri si cu senzor de miscare cu microunde care functiuneaza pe principiul radarului, care emite radiatii cu microunde, monitorizeaza reflexiile acestuia si se activeaza in cazul unei perturbari a spatiului. Cu alte cuvinte, cand veti ajunge in raza de actiune se va aprinde si cand veti parasi aceasta raza se va stinge in cateva momente.
Timpul specificat pentru iluminitare la aceste corpuri este de la 10 s pana la 10 min., raza de comutare este de la 1 m pana la 6 m
 
Un ajutor foarte inteligent, datorita caruia nu va mai trebui sa va ganditi daca nu cumva ati lasat lumina aprinsa.
Cu optiunea ON/OFF de care dispun aceste corpuri de iluminat, puteti dezactiva detectorul daca nu veti mai dori sa-l folositi.

Tehnologie LED

Corpurile de iluminat VARNA PLUS folosesc tehnologia LED, a carei avantaje constau in economisirea energiei electrice. O sursa relativ mica de lumina ofera o luminozitate sporita si foloseste un consum minim. Bineinteles, combinatia acestor factori duce la reducerea considerabila a costurilor de exploatare.
Iluminatul LED este de asemenea ecologic, din moment ce produsele LED nu contin substante toxice, plumb sau mercur. Prin urmare acestea pot fi folosite oriunde fara teama si ulterior pot fi reciclate.

Temperatura de culoare

In corpurile de iluminat VARNA PLUS este integrat Modul LED cu diode, de tip SMD, care foloseste lumina naturala sau o lumina calda alba, temperatura de culoare care este mentionata in grade Kelvin si este cuprinsa intre 1 800 - 16 000 K. La aceste corpuri de iluminat puteti gasi valorile 3000 si 4000 K
 
Pentru utilizarea comuna distingem 3 tipuri de baza de lumina:
  • Alb cald              (2 700 - 3 500 K)
  • Lumina zilei       (4 500 - 6 500 K)
  • Alb rece              (6 500 - 9 000 K)
Cu cat numarul de Kelvin este mai mare, lumina este mai rece (mai alba, aproape albastra), iar cu cat numarul de Kelvin este mai mic, lumina este mai calda si mai intunecata.

Flux luminos

Fluxul luminos sau puterea luminii, a carui unitate este Lumen, determina intensitatea luminii unui corp de iluminat. Cu cat corpul are mai multi lumeni, cu atat lumina este mai puternica.
La corpurile de iluminat VARNA PLUS, fluxul luminos, in functie de fiecare produs, este undeva intre 800 - cca 1900 lumeni.
Pentru a va oferi o idee mai clara, mai jos veti gasi o comparatie cu puterea becurilor clasice.
 
60W = 710 lumeni
75W = 920 lm
100W = 1300 lm

Temperatura de functionare si durata de viata

La aceste corpuri de iluminat temperatura de functionare este de -30°- +40°C.
Temperatura de functionare recomandata inseamna temperatura mediului in care este instalata sursa de lumina. Daca sursa de lumina este folosita la temperatura de functionare (dar nu la valorile maxime sau minime specificate) si umiditate relativa, este garantata durata maxima de viata. La aceste corpuri de iluminat, durata medie de viata este de 30000 ore
 
 
Corpurile de iluminat VARNA PLUS sunt exceptionale, nu doar datorita preturilor irezistibile, ci si datorita caracteristicilor pozitive; aceste trasaturi le fac excelente. Pur si simplu sunt ideale pentru vremea nefavorabila!
 
 

Autor článku:

Monika
Monika Supervisor

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter

Copyright © 1994 – 2019 Donoci srl, Toate drepturile rezervate.