Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat - Eglo

Vendor 2
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Toate tipurile de corpuri de iluminat inteligent Eglo Connect

Sistemul de iluminat inteligent EGLO Connect va face din locuința dumneavoastră o casă modernă, cu iluminat de calitate superioară. Cu iluminatul inteligent de la Eglo nu veți da greș, datorită mărcii Eglo veți avea siguranța corpurilor de iluminat construite din cele mai bune materiale.

Iluminatul inteligent EGLO Connect oferă multe avantaje și inovații în iluminat - lămpile pot fi controlate cu telefonul mobil, intensitatea luminii poate fi reglată, culoarea luminii poate fi schimbată. 

Pentru camera de zi veți putea alege între o plafonieră cu intensitate reglabilă LED RGB Eglo și o lustră pe cablu cu intensitate reglabilă Eglo. În cazul în care doriți să aveți o nuanță de retro în locuință puteți utiliza și un candelabru LED RGB Eglo. Ca sursă de iluminat secundar puteți alege un lampadar cu intensitate reglabilă LED RGB Eglo care se montează într-un colț din cameră.

În cazul în care doriți să vă iluminați baia puteți utiliza o plafonieră pentru baie Eglo care este rezistentă și cu un design modern. În cazul în care aveți o baie mai mică puteți utiliza și o lampă încastrată LED RGB Eglo care ocupă foarte puțin spațiu.

Pentru exterior puteți folosi o aplică de exterior LED Eglo sau chiar o bandă LED Eglo care se pot monta într-un foișor sau pe o terasă.

Corpuri de iluminat inteligent Eglo Connect la reducere

Dacă sunteți în căutare de o lampă de masă cu intensitate reglabilă Eglo pe site-ul nostru o veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i