Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

DeMarkt

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Firma DeMarkt este un simbol pentru luminile funcționale ale designului modern. Marca DeMarkt este o combinație echilibrată de calitate excepțională și accesibilitatea produselor. Corpurile de iluminat DeMarkt sunt ușor de instalat și în încăperile cu tavane joase. Datorită designului simplu și decorului minimalist lămpile DeMarkt se potrivesc în orice design interior. Calitatea tuturor lămpilor este controlată în diferite etape de producție, de la selecția materiei prime până la finisare și inspecție.

Corpuri de iluminat pentru interior DeMarkt

Firma s-a dezvoltat foarte mult pe partea de fabricare a corpurilor de iluminat pentru interior. Pe lângă acest lucru compania s-a ocupat foarte mult și de promovarea produselor sale astfel încât lustrele DeMarkt și spoturile DeMarkt sunt unele dintre cele mai cunoscute corpuri de iluminat de pe piață.

Corpuri de iluminat exterior DeMarkt

Pe lângă iluminat interior compania s-a axat și pe dezvoltarea anumitor corpuri de iluminat pentru exterior. Corpurile de iluminat pentru exterior DeMarkt se remarcă prin rezistența pe termen lung și prin designul minimalist. Cele mai des utilizate sunt aplice de exterior DeMarkt care pot lumina perfect căile de acces în locuință. Iluminatul pentru copii DeMarkt este un alt tip de iluminat pe care compania s-a dus la rang de artă prin designurile inedite create special după preferințele copiilor. Fie că sunteți în căutare de lampadare DeMarkt sau de becuri DeMarkt pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i