Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Fantasia

Vendor 5
  • Cele mai vândute

Descrierea categoriei

Societatea Fantasia Ceiling Fans a fost înființată în anul 1985 în Marea Britanie. Este vorba de unul dintre primii producători de ventilatoare de tavan din această țară, treptat firma a reușit să-și creeze o reputație bună datorită calității excepționale a produselor sale.

Fantasia oferă ventilatoare de tavan de interior și de exterior, precum și ventilatoare cu iluminare integrată. Societatea pune accent pe protecția mediului înconjurător, calitatea materialelor alese, dar și pe utilizarea tehnologiilor de economisire a energiei.

Ventilatoare de interior și exterior Fantasia

Ventilatoarele de interior Fantasia au un design modern și vor crea o atmosferă plăcută și primitoare în orice cameră de zi. În schimb ventilatoarele de exterior Fantasia sunt mai puternice și pot răcori rapid orice terasă sau foișor.

Așadar un ventilator Fantasia este potrivit pentru foarte multe tipuri de spații și nu va strica designul ci din potrivă îi va acorda o notă suplimentară de modern.

Mai puteți utiliza un ventilator de tavan Fantasia și pentru a răcori dormitorul într-o zi toridă de vară.

Accesorii pentru ventilatoarele Fantasia

Dacă sunteți în căutare de accesorii pentru ventilatoare pe site-ul nostru veți găsi o gamă variată de accesorii pentru ventilatoarele Fantasia cum ar fi o telecomandă pentru ventilatorul Fantasia și multe altele, la cele mai bune oferte posibile.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i