Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Fiamm

Vendor 5
  • Cele mai vândute

Descrierea categoriei

Firma FIAMM Energy Technology este o companie italiană internațională specializată în producția de baterii și acumulatori. De 70 de ani oferă produse de calitate pe piața internațională. În prezent, acest brand este cunoscut în România datorită bateriilor pentru mașini FIAMM. FIAMM își îmbunătățește constant soluțiile tehnologice și oferă clienților săi o gamă largă de produse.

Baterii FIAMM

Bateriile FIAMM au o durată de viață foarte mare și sunt destul de accesibile la preț. Probabil deja ați auzit de bateriile pentru motor FIAMM care sunt unele dintre cele mai vândute astfel de baterii din România.

Acumulatori FIAMM se găsesc într-o varietate de modele în funcție de modelul mașinii dumneavoastră. Cei mai apreciați și cunoscuți sunt pe departe acumulatorii cu plumb FIAMM.

Acumulatorii FIAMM la prețuri promoționale

Pe site-ul nostru veți găsi acumulatori auto FIAMM la cele mai mici prețuri posibile. Pe lângă aceste oferte speciale veți găsi și baterii FIAMM ieftine pentru orice buget.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i