Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Mat de încălzire

  • Tensiune
  • Material
  • Tip
  • Disponibilitate

Tensiune

Altele
230V (2)

Material

Altele
metal (2)
textile (2)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Tip

Altele
Categoria „Tip“ împarte corpurile de iluminat în funcție de tip, astfel veți putea selecta un corp de iluminat în funcție de utilizare.
Daca doriti sa va bucurati de o pardosea placut incalzita, atunci profitati de oferta noastra de mat de incalzire. Filmul de incalzire este ideal pentru incalzirea confortabila a pardoselei in baie si bucatarie, sau ca si sursa centrala de incalzire in incaperile, unde este de dorit o temperatura mai mare a pardoselei, cum ar fi camera de baie sau incaperea cu piscina.

Matul electric de incalzire il puteti achizitiona in magazinul nostru la diferite marimi. In categoria accesorii electrice puteti comanda de asemenea prize, conectori, ventilatoare, detectoaredetectoare de fum si prelungitoare

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL