Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Fischer & Honsel

Vendor 4
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Compania germană Fischer & Honsel și-a început activitatea încă din anul 1951. De atunci firma a crescut și s-a dezvoltat într-o companie modernă și prosperă. Fischer & Honsel produce iluminat de casă decorativ și practic atât într-un design modern cât și într-un design clasic.

Corpuri de iluminat Fischer & Honsel

Corpuri de iluminat Fischer & Honsel se remarcă prin versatilitate dar și prin calitatea materiilor prime din care sunt construite. Printre cele mai cunoscute corpuri de iluminat pentru interior ale acestei companii sunt: lustrele Fischer & Honsel, spoturile Fischer & Honsel, dar și aplice Fischer & Honsel. Acestea sunt potrivite atât în locuințele cu un design clasic cât și în locuințele inteligente datorită versatilității lor.

Pe lângă acestea pentru a avea o lumină perfectă în locuință veți avea nevoie și de surse de lumină secundare. Compania s-a ocupat și de acest lucru prin construirea lampadarelor Fischer & Honsel dar și a lămpilor de masă Fischer & Honsel. Acestea fac partea din categoria de iluminat LED Fischer & Honsel și au o eficiență energetică de invidiat.

Corpuri de iluminat Fischer & Honsel la reducere

Fie că sunteți în căutare de lustre pe lanț Fischer & Honsel sau de orice corp de iluminat produs de această companie pe site-ul nostru îl veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i