Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lanterne frontale - Varta

Vendor 1
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lanternele frontale sunt unelte care pot fi utilizate în diferite tipuri de activități atât prin preajma casei cât și activități profesionale. În cazul în care aveți mâinile ocupate și aveți nevoie de lumină atunci utilizarea unei lanterne frontale pe baterii poate fi alegere potrivită pentru dumneavoastră.


Lanterne frontale cu funcții moderne


De-a lungul anilor tehnologiile cu care vin lanternele frontale au avansat astfel încât acum găsiți peste tot o lanternă frontală cu intensitate reglabilă sau o lanternă frontală cu senzor. Cu toate acestea cele mai puternice și cele mai economice tipuri de lanterne frontale sunt fără îndoială lanternele frontale LED. Dacă sunteți fanii expedițiilor lungi în natură atunci din rucsacul dumneavoastră de drum nu ar trebui să vă lipsească o lanternă de cap.


Lanterne frontale la prețuri promoționale


Fie că sunteți în căutarea unei lanterne frontale reîncărcabile sau a unei lanterne frontale cu USB pe site-ul nostru le veți găsi la prețuri promoționale.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i