Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Fukawa

Vendor 1
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate

Descrierea categoriei

Compania FUKAWA este axată pe producția de baterii și acumulatori, unde compania își aplică experiența în acest domeniu de 20 de ani. Bateriile FUKAWA sunt populare datorită raportului excelent calitate-preț. La fabricarea bateriilor și acumulatorilor FUKAWA, produsele sunt supuse unor teste riguroase pentru a garanta durabilitatea maximă și satisfacția cu performanța.

Acumulatorii cu plumb Fukawa pot avea o durată de viață de zece ani și sunt fabricați din metal ceea ce îi face și mai rezistenți. Pe lângă acest lucru bateriile cu plumb Fukawa au o putere foarte mare și nu necesită niciun fel de întreținere.

Tipuri de acumulatori Fukawa

În acest moment compania se concentrează pe fabricare a două tipuri de acumulatori: acumulatori M5 Fukawa și acumulatori M6 Fukawa. Ambele tipuri de acumulatoare fiind sigilate ermetic ceea ce le diferențiază sunt șuruburile de prindere M5 respectiv M6.

Acumulatori Fukawa la reducere

Dacă sunteți în căutare de acumulatori Fukawa la reducere atunci pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte de pe piață.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i