Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

GE Lighting

Vendor 7
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate

Descrierea categoriei

Corpuri de iluminat GE Lighting

Firma GE Lighting este pionieră în domeniul energiei electrice, deoarece unul dintre fondatorii firmei este Thomas Alva Edison. În ceea ce privește iluminatul, GE Lighting este un expert în surse de lumină LED. Principala viziune a societății este dezvoltarea continuă și inovația, astfel încât aceștia se concentrează pe iluminatul modern cum sunt corpuri de iluminat LED.

Panourile LED GE Lighting sunt utilizate din ce în ce mai des în locuințele moderne deoarece sunt foarte robuste și se montează foarte ușor.

Becuri GE Lighting

Pe lângă gama variată de corpuri de iluminat puse la dispoziție de companie există și becuri GE Lighting. Cele mai apreciate sunt becurile LED GE Lighting care au o eficiență energetică ridicată. Compania mai comercializează și diverse modele de becuri E27 GE Lighting care sunt folosite pentru majoritatea corpurilor de iluminat. Tuburile fluorescente GE Lighting sunt unele dintre cele mai economice de pe piață de aceea se află printre preferințele consumatorilor alături de becurile economice GE Lighting.

Dacă sunteți în căutarea unui set de becuri GE Lighting pe site-ul nostru îl veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i