Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Iluminat pentru geamuri - Markslöjd

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Nu aveți o casă mare, pe care s-o împodobiți cu ghirlande luminoase, așa cum ați văzut în filmele americane? Nu este nici o problemă. Cumpărați-vă iluminare decorativă de Crăciun pentru geamuri și veți vedea, că și doar cu aceasta vă veți putea decora locuința special. Decorațiunile de Crăciun pentru geamuri vin în forme tradiționale – stea, brad LED pentru geamuri, om de zăpadă LED, fulg de nea, ren pentru geamuri LED, înger LED pentru geamuri, etc. Alimentarea acestora este de obicei cu baterie. 

Decorațiuni LED de Crăciun nu vor consuma mult curent electric deoarece sunt foarte eficiente energetic. Există de asemenea instalații pentru geamuri economice care pot fi alimentate o perioadă lungă de timp doar cu baterii.

Dacă sunteți în căutare de decorațiuni pentru geamuri RGB sau orice tip de decorațiuni de Crăciun cu siguranță pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune oferte.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i