Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Iluminat pentru oglindă - Leuchten Direkt

Vendor 9
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Iluminat pentru oglindă - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Când alegeți corpuri de iluminat pentru baie, nu trebuie să uitați de iluminatul oglinzii din baie. Este necesar ca lumina de deasupra oglinzii din baie să aibă o intensitate puternică (pentru a nu vă tăia în timpul bărbieritului), dar totodată să fie ușor difuză, ca să nu vă orbească și să nu se creeze umbre nedorite.

Cel mai des este iluminată o oglindă cu led deoarece această tehnologie oferă posibilitatea de a regla intensitatea luminii. În același timp sunt utilizate și spoturile pentru oglinda de baie dar și lămpile led pentru oglinda din baie, pentru avantajele lor în ceea ce privește tehnologia utilizată.

Un corp de iluminat oglinda din baie trebuie să fie robust și să nu ocupe mult spațiu dar trebuie să ofere și o lumină corespunzătoare. Astfel o bandă led pentru oglindă este foarte apreciată pentru că există variante speciale de benzi pentru oglinda din baie sau pentru blatul de bucătărie.

Dacă vă doriți un bec pentru oglinda din baie sau chiar o oglindă tactilă de baie cu led pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i