Autentificare
Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Pomi, decorațiuni și corpuri de iluminat de Crăciun

Kategorie AKCE 2

Ofertă valabilă în perioada 16. 5. 2022 – 22. 5. 2022.

Puteți beneficia de reducerea afișată doar prin finalizarea corespunzătoare a comenzii, nu doar prin introducerea produselor în coșul de cumpărături.

Reducerile se calculează de la prețurile inițiale în conformitate cu termenii și condițiile.

În plus, puteți beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei.

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Pomi, decorațiuni și corpuri de iluminat de TOP pentru Crăciun – reduceri săptămânale de până la 70%.


Lumânările clasice pentru pomi sunt frumoase, dar ar trebui să încercați decorațiuni de Crăciun moderne. În oferta noastră, veți găsi corpuri de iluminat de Crăciun pentru ferestre sau care funcționează pe baterie și sunt în formă de diferite figuri, stele sau coronițe pentru ușă. Pe scurt, am pregătit o gamă largă de decorațiuni de Crăciun și instalații luminoase pentru dumneavoastră. Unele produse pot fi utilizate doar în interior, altele pot fi utilizate fără probleme în exterior, în special instalațiile de Crăciun de exterior.


Corpurile de iluminat de Crăciun sunt potrivite pentru decorarea oricărui spațiu, iar costurile aferente sunt foarte scăzute. Majoritatea asortimentelor noastre festive sunt alcătuite din corpuri de iluminat LED de Crăciun, care consumă curent electric puțin și au o durată lungă de viață. Deși printre corpurile de iluminat tradiționale de Crăciun se numără ghirlandele luminoase și alte instalații luminoase, oferim și decorațiuni de Crăciun pentru masă sau corpuri de iluminat pentru ferestre.  


Corpurile de iluminat LED de Crăciun nu sunt obligatoriu destinate pentru interior. În oferta noastră veți găsi și o multitudine de corpuri de iluminat de Crăciun pentru exterior. Acestea sunt, de exemplu, instalații pentru decorarea pomilor din grădină, lanțuri pentru cornișe și streșini sau chiar benzi LED. Și, nu uitați, corpurile de iluminat de Crăciun nu trebuie să fie scumpe, astfel că oferim și corpuri de iluminat de Crăciun ieftine la ofertă.


În această categorie, am pregătit o gamă largă de decorațiuni de TOP pentru Crăciun la prețuri imbatabile. Actualizăm săptămânal această categorie pentru a avea întotdeauna din ce alege.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i