Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Iluminat inteligent pentru exterior - Greenlux

Vendor 7
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Dacă vara petreceți mai mult timp afară în grădină decât în casă, cu siguranță veți aprecia lămpile din categoria noastră de iluminat inteligent pentru exterior

Printre produsele de top ale categoriei de iluminat inteligent pentru exterior sunt lămpile Philips HUE. În ofertă veți găsi, de asemenea, alte mărci și tipuri de iluminat. 

Iluminatul fără fir capătă din ce în ce mai multă popularitate deoarece oferă posibilitatea de a controla corpurile de iluminat de pe telefonul mobil. Astfel iluminat inteligent de exterior led poate fi controlat de pe telefon de oriunde te-ai aflat, mai mult decât atât ai și niște setări suplimentare de reglare a intensității luminii sau programare când să fie deschisă lumina.

În ultimi ani iluminatul inteligent de exterior a devenit nelipsit din noile locuințe deoarece tot mai multe persoane au descoperit avantajele unui astfel de iluminat.

Iluminatul exterior inteligent RGB este unul dintre vârfurile de gamă alte acestui tip de corpuri de iluminat inteligent de exterior oferind posibilitatea de a schimba culoarea lumini din telefon.

Prețurile iluminatului inteligent de exterior sunt relativ reduse în comparație cu beneficiile și caracteristicile pe care le oferă față de iluminatul clasic. Dacă nu doriți să le controlați de pe telefon, aveți varianta să vă cumpărați corpuri de iluminat pentru exterior cu telecomandă pe care le puteți controla direct din telecomandă.

Pe site-ul nostru găsești soluții de iluminat inteligent pentru exterior ieftin, chiar și sisteme de iluminat inteligente pentru exterior la prețuri foarte bune.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i