Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Immax Neo - Immax NEO

Vendor 7
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Corpuri de iluminat inteligent Immax Neo

Compania Immax NEO dezvoltă iluminat inteligent. Oferta include becuri inteligente cu intensitate reglabilă și RGB, benzi inteligente cu LED-uri și multe altele.

Immax NEO se străduiește să combine tehnologia modernă cu un preț accesibil, așa cum demonstrează deviza principală a companiei: „Casă inteligentă pentru toată lumea”. Corpurile de iluminat Immax Neo sunt ideale pentru casa dumneavoastră inteligentă.

Corpurile de iluminat inteligent Immax Neo se remarcă prin diverse tehnologii cu ar fi reglarea intensității luminii sau schimbarea culorii luminii de pe telefonul mobil.

Cele mai des utilizate astfel de corpuri de iluminat sunt lustrele Immax Neo și benzile LED Immax Neo, care se pot combina excelent pentru a crea lumina perfectă într-o cameră de zi. Cel mai recomandat este să le folosiți cu becurile Immax Neo pentru a reduce consumul de curent electric.

Pentru baie se pot folosi aplice Immax Neo care pot crea o atmosferă specială și confortabilă în orice baie.

Corpuri de iluminat Immax Neo la reducere

Fie că sunteți în căutarea unor panouri Immax Neo sau a unor lămpi LED Immax Neo, pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i