Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Immax NEO

Vendor 2
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Toată lumea dorește să-și amenajeze locuința cu corpuri de iluminat inteligente, pentru că sunt mai moderne și oferă avantaje incontestabile.

În acest sens corpuri de iluminat oferite de Immax Neo sunt foarte apreciate și sunt printre primele opțiunile ale clienților la alegere a corpurilor de iluminat.

Fie că vorbim despre Immax Neo Lite sau de Immax Neo led, ambele oferă tehnologii inovative care economisesc consumul de curent electric și sunt mai practice și ușor de montat.

Sistemele de iluminat Immax Neo Smart se găsesc în foarte multe case ale românilor deoarece sunt la un preț destul de accesibil și sunt disponibile în foarte multe variante.  Astfel Immax Neo Smart led este unul dintre cele mai complexe și complete sisteme de iluminat de pe piață.

Indiferent că sunteți în căutarea unei plafoniere Immax Neo sau a unei veioze Immax Neo pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

O plafonieră led Immax Neo este potrivită pentru iluminatul camerei de zi, sau a bucătăriei, în timp ce o veioză de birou Immax Neo vă va ilumina perfect birou și cu siguranță vă va crește productivitatea.

Copyright © 1994–2023 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i